BALMUIRIN ILMOITUSKANAVA

 

Balmuirin luottamuksellisen ilmoituskanavan avulla voidaan ylläpitää asiakkaiden ja sidosryhmien luottamusta Balmuirin liiketoimintaan. Sen kautta Balmuirin työntekijät sekä tavarantoimittajat, asiakkaat ja muihin sidosryhmiin kuuluvat henkilöt voivat ilmoittaa Balmuiria koskevia havaintojaan mahdollisista väärinkäytös- tai rikosepäilyistä.

Huomaathan, että ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakaspalautteen antamiseen. Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostilla info@balmuir.fi tai puhelimitse arkipäivisin (ma–pe) klo 9–17 numerosta +358 50 361 9860.

Kaikki ilmoituskanavan kautta jätetyt ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja vain Balmuirin erikseen nimeämien henkilöiden toimesta. Tietoja voidaan luovuttaa tietyissä rajoitetuissa tilanteissa ulkopuolisille kuten esimerkiksi viranomaisille rikosilmoitusta tai esitutkintaa varten. Kanava mahdollistaa myös täysin anonyymin ilmoittamisen. Balmuir sitoutuu suojelemaan kaikkia hyvässä uskossa ilmoituksen tehneitä sekä varmistamaan, että minkäänlaisiin vastatoimiin ei ryhdytä tällaisia ilmoittajia vastaan. Balmuir noudattaa kaikkea soveltuvaa lainsäädäntöä ilmoitusten tutkimisessa.

Ilmoituskanavapalvelua ylläpitää Balmuirin ulkopuolinen ja itsenäinen yhtiö Webropol Oy, joka tarjoaa turvallisen sekä helpon ilmoituskanavapalvelun. Voit jättää Balmuirin ilmoituskanavan kautta ilmoituksen mistä tahansa Balmuiriin liittyvästä väärinkäytösepäilystä.

 

Huomioithan kuitenkin, että missä tahansa henkilöstöhallintoon liitännäisessä (HR-liitännäisessä) asiassa kuten esimerkiksi häirintään tai kiusaamiseen liittyvässä asiassa pyydämme olemaan yhteydessä Balmuirin henkilöstöhallintoon. Henkilöstöhallinnon sähköpostilla hr@balmuir.com.

 

Tahallinen väärien ilmoitusten tekeminen on kiellettyä ja voi johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin.

Balmuir vahvistaa ilmoituksen vastaanottamisen seitsemän (7) vuorokauden kuluessa. Tapauksen tutkinnan päätyttyä tai viimeistään kolmen (3) kuukauden kuluttua ilmoituksen vastaanottamisesta saat Balmuirin vastauksen ilmoitukseesi. Vastauksessa Balmuir ilmoittaa mitä toimenpiteitä ilmoituksen perusteella toteutetaan.

 

Jätettyäsi ilmoituksen saat ilmoitukseesi liittyvän salasanan. On erittäin tärkeää, että kirjoitat sen ylös. Tämän salasanan avulla voit myöhemmin lukea Balmuirin vastauksen tai vastauksia ilmoitukseesi.

 

Ilmoituskanavaan pääset täältä >

Ilmoituksesi seurantasivulle pääset täältä >

 

Ilmoituskanavan rekisteri- ja tietosuojaseloste >