Balmuir Care Spa

Balmuir Care Spa

Balmuir lanseeraa Balmuir Care Spa -huolto- ja korjauspalvelun Balmuir Brand Store Helsinkiin kesäkuussa 2022. 
 
Balmuir-tuotteet on valmistettu kestämään aikaa – luonnonmateriaaleista valmistettuja asusteita ja vaatteita huoltamalla tuotteet tuottavat iloa pitkän aikaa – jopa usealle tuotteen käyttäjälle ja omistajalle. 
 
Balmuir ohjeistaa ja kannustaa asiakkaitaan huoltamaan Balmuir-tuotteitaan. Lisäpalveluna Balmuir tarjoaa Care Spa -huolto- ja korjauspalvelun, jossa asiakas voi huollattaa Balmuir-tuotteensa Balmuir Brand Store Helsingissä. Lisätietoja palvelusta tarjoavat Balmuir Brand Store Helsinki ja Balmuirin asiakaspalvelu. 

Palvelun hinta määräytyy vaadittavien toimenpiteiden mukaan. Asusteiden perushuolto alkaen 25 €, neulevaatteiden huolto alkaen 49 €.

Balmuir Care Spa -palveluihin kuuluu: 

– Neuletuotteiden nypynpoistaminen, harjaaminen, siistiminen, höyrytys ja raikastus 
– Tahranpoisto ja pesu
– Pienen reiän paikkaaminen ja sauman korjaaminen
– Perushuoltoon kuuluu ensimmäisenä toimenpiteenä mahdollisten tuholaisten karkottaminen pakastamalla viikon ajan.

Palvelu on saatavilla Balmuir Brand Store Helsingissä kesäkuusta 2022 alkaen ja käytettävissä kaikille Balmuir-neuletuotteille. Huoltoprosessin kesto on kaksi viikkoa.

Osana Balmuir Brand Storejen valikoimaa Helsingissä ja Oulussa Balmuir tarjoaa myös huoltovälineitä, kuten vaateharjoja, nypynpoistajan ja herkille materiaaleille sopivan pyykinpesuaineen.