Neuleet

Neuleet

Naisten neuleet

Korkealaatuisista luonnonmateriaaleista valmistetut neulepaidat ja neuletakit naisille. Tutustu laadukkaisiin neuleisiin ja valitse suosikkisi!

Tarjoamme nyt koko normaalihintaisen malliston -25 % koodilla BLACK25. Valikoima muodin ja kodinsisustuksen tuotteita -40 %.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Laadukkaat naisten neuleet 

Laadukas neule on ajaton sijoitus, joka kestää käyttöä vuodesta toiseen. Kashmir ja merinovillasilkki ovat molemmat verrattomia materiaaleja, joilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa.

 

Kashmirneuleet ovat erittäin pehmeitä ja lämpimiä ja ne tuntuvat iholla ylellisiltä. Ne ovat myös kestäviä, joten neuleesi säilyttää muotonsa ja pehmeytensä pitkään. Merinovillasilkki taas yhdistää merinovillan pehmeyden ja silkin kauniin kiillon. Se on kestävää ja hengittävää materiaalia, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ympärivuotiseen käyttöön.

 

Elegantit neuleet sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Voit yhdistää ne farkkujen ja tennareiden kanssa rennompaan pukeutumistyyliin tai hameen ja korkokenkien kanssa juhlavaan tyyliin. Laadukkaita neuleita on helppo yhdistellä eri asukokonaisuuksiin, joten voit luoda monipuolisia asukokonaisuuksia pienellä vaivalla.

 

Mikäli haluat panostaa kestäviin ja ajattomiin vaatteisiin, kannattaa harkita laadukkaisiin kashmir- ja merinovillasilkkineuleisiin panostamista. Ne ovat arvokkaita vaatteita, jotka tulevat olemaan osa vaatekaappiasi pitkään.