Pyyhkeet

Pyyhkeet

Pyyhkeet

Suuri ja pehmeä pyyhe on täydellinen kumppani kotiin, rannalle tai altaalle. Korkealaatuiset Balmuir-pyyhkeet valmistetaan hienoimmista luonnonmateriaaleista, jotka kestävät käyttöä. Pyyhe on myös erinomainen lahjaidea.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Korkealaatuiset Balmuir-pyyhkeet

Ihastu valikoimaamme laadukkaita pyyhkeitä, jotka tarjoavat ylellisyyttä ja mukavuutta arkeesi. Balmuir-pyyhkeissä yhdistävät taidokas käsityö ja korkealaatuiset materiaalit. Pyyhkeet valmistetaan hienoimmista luonnonmateriaaleista, jotka kestävät käyttöä. 

Laadukkaat pyyhkeemme tarjoavat sinulle hemmottelevan kokemuksen jokaisella käyttökerralla. Valikoimastamme löydät eri kokoiset ja värivaihtoehdot, jotka sopivat jokaiseen sisustukseen. Käytämme vain parhaita korkealaatuisia materiaaleja, kuten pehmeää ja imukykyistä supima-puuvillaa, luomupuuvillaa, sekä puuvillaan ja silkin sekoitetta, varmistaaksemme pyyhkeiden kestävyyden ja miellyttävän tuntuman ihoa vasten.

Tyylikäs pyyhe täydentää kylpyhuoneen sisustuksen

Balmuirin pyyhkeet ovat myös tyylikäs lisä kylpyhuoneeseesi. Huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat ja ajaton muotoilu tekevät näistä pyyhkeistä sopivan valinnan tyylitietoiselle sisustajalle. Oli kyseessä sitten rentouttava sauna hetki tai energisoiva aamurutiini, Balmuirin pyyhkeet luovat ympärillesi miellyttävän ja tyylikkään ilmapiirin.

Balmuirin pyyhkeet ovat käytössä korkean tason kylpylöissä ja hotelleissa. Luo oma koti-spa Balmuirin pyyhekeillä ja muilla kylpyhuonetarvikkeilla

Nimikoitu pyyhe on täydellinen lahjaidea

Balmuir-pyyhkeet ovat arvostettu tupaantuliais- tai syntymäpäivälahja. Lugano-malliston pyyhkeet on mahdollista tilata brodeerauksella. Nimikoitu pyyhe on persoonallinen lahja, joka ihastuttaa varmasti.