My Paris by Estefania

18.9.2019 10.56

My Paris

Tutustu Pariisiin Balmuirin kanssa

Balmuirin uusi AW19/20-mallisto kuvattiin Pariisissa. Mallisto sai inspiraationsa erityisesti pariisilaisesta tyylistä, joka on samalla sekä vaivaton että elegantti. Tyylin kulmakivenä toimii mutkattomuus nostaen päärooliin värit ja laadukkaat materiaalit.

Mallimme Estefania esittelee meille entisen kotikaupunkinsa suosikkipaikat. Tutustu vinkkeihin alla ja anna ajatusten lentää Pariisin kapeille kujille.

 

 My Paris

 

 

 

LE JARDIN SECRET

"Lounasaikaan kannattaa piipahtaa Le Jardin Secret -nimisessä ravintolassa. Marais-kaupunginosassa sijaitseva ravintola on boheemi, mutta siellä voi aistia pariisilaisen hienostunutta tunnelmaa."

10 Rue des Rosiers

 

 

 

 

 

 

My Paris

 

 

L'ORANGERIE

"Lempimuseoni Pariisissa on ehdottomasti L’Orangerie, joka sijaitsee Tuileries-kaupunginosassa. Museossa on näytillä upeita Monet’n lumpeenkukka-aiheisia maalauksia. Vaikka näyttely on skaalaltaan kapeampi, on se ollut suosittu impressionismin ystävien keskuudessa."

Jardin Tuileries

 

 

 

 

 

 

 

 

My Paris

 

 

My Paris


 

RUE DE BRETAGNE

”Lempialueeni Pariisissa on Rue de Bretagne. Rakastan erityisesti paikan kirpputoria, jossa voi tehdä upeita antiikkilöytöjä.”

Rue de Bretagne

 

My Paris

 

TUO TYYLIISI RIPAUS PARIISIA BALMUIRIN AW19/20-UUTUUSTUOTTEILLA. >

Posted in Fashion By Katri Kaarre

BMuir by Alexa Dagmar

28.8.2019 15.50


Esittelyssä ensimmäinen yhteistyömallistomme

BMuir by Alexa Dagmar

BMuir by Alexa Dagmar

Balmuirin ensimmäinen yhteistyömallisto, BMuir by Alexa Dagmar, on toteutettu yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme, ihastuttavan Alexa Dagmarin kanssa. Tunnettuna suomalaisena muotivaikuttajana Alexa on täydellinen valinta kumppaniksi ensimmäiselle yhteistyömallistollemme.

Bmuir by Alexa Dagmar -mallisto sisältää laadukkaita kashmirista valmistettuja vaatteita, jotka on suunniteltu täydellisiksi matkakumppaneiksi. Kashmirhousut ribbineuloksella, kellohihoilla varustettu kashmirneule ja lyhythihainen kashmirpoolo ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa. Vaatteita on saatavilla kolmessa maanläheisessä värissä: melange grey, ivory ja sand melange.

"Laadukkaat materiaalit vaatteissa ovat minulle kaiken pukeutumisen lähtökohta, ja jos jotain rakastan, niin kashmiria! Kashmirin pehmeys, hengittävyys sekä lämpö on todella omaa luokkaansa, ja kun sen kerran kokee, ei muu enää kelpaa. Mallistoni pehmeä ja harmoninen värimaailma ammensi inspiraatiota pohjoismaisen minimalistisesta tyylistä, joka on helposti yhdisteltävissä ja näyttää ajankohtaiselta vuodesta toiseen", Alexa kuvailee.

BMuir by Alexa Dagmar

BMuir by Alexa Dagmar

 

BMuir by Alexa Dagmar -kashmirvaatteet on valmistettu Kiinan Sisä-Mongoliassa, jossa tuotetaan 50-60 % koko maailman kashmirlaadusta. Prosessit ja laatu ovat tarkkaan säädeltyjä ja valvonnan alaisia. Lisäksi paikallisilta löytyy maailman paras tietotaito kashmirin laadun kehityksestä ja prosesseista. Malliston toimittaja vastaa koko tuotantoketjusta raakamateriaalin keräämisestä, langan valmistusprosessista sekä vaatteiden vastuullisesta valmistuksesta.

Valmistajalla on Wrap-vastuullisuusauditioinnin luokitus, jossa seurataan mm. tuotanto-olojen turvallisuutta ja työlainsäädännön toteutumista. Balmuirin tuotekehitys vierailee myös säännöllisesti tehtaalla sekä käy läpi tuotantoon ja vastuullisuuteen liittyviä prosesseja. Viimeksi tehtaalla vierailtiin huhti-toukokuussa 2019, jolloin tutustuttiin myös vuohien kerintään paikallisella tilalla.

Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Kashmirkuidun hienoutta mitataan microneissa. Alexa-mallistossa käytetty kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia, ja 34–36 millimetriä pitkää. Jokaisen värin pesuviimeistely testataan erikseen, jotta varmistetaan mahdollisimman kestävä lopputulos ilman, että materiaalin pehmeys kärsii. Laadukas kashmirtuote nukkaa vähemmän, ja nukkaantuminen vähenee entisestään ensimmäisen pesukerran jälkeen.

Ostaessasi Alexa-kashmirvaatteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta. Kampa toimitetaan tuotteen mukana. Suosittelemme kashmirvaatteiden säilyttämistä viikattuna ja niiden säännöllistä tuuletusta. Lue lisää kashmirvaatteiden hoito-ohjeista >

BMuir by Alexa Dagmar BMuir by Alexa Dagmar

 

BMuir by Alexa -mallisto kuvattiin keväisessä Pariisissa.

 

Malliston kokonaisuudessaan löydät täältä >

 

Tutustu myös muihin BMuir-vaatteisiin >

 

Lue täältä lisää Alexan ajatuksia mallistoon liittyen >
Posted in Fashion By Katri Kaarre

Lasi kuohuvaa ja pehmoinen neule – BMuirin alpakkamalliston lanseeraus johdattelee syksyyn

 

BMuir alpakkamallisto

BMuir alpakkamallisto

 

BMuir-vaatemallisto kasvoi viime viikolla kokoelmalla alpakka- ja merinovillasekoitteesta valmistettuja pehmoisia neuleita. Lanseerausta juhlistettiin Balmuirin Brand Storeissa Helsingissä ja Oulussa. Tarjolla oli kuohuvaa ja pientä naposteltavaa ja asiakkaat pääsivät tutustumaan uusiin neuleisiin, niihin sopiviin Grace-asusteisiin sekä osallistumaan arvontaan. Helsingin liikkeellä paikalla oli myös malliston suunnittelija kertomassa tuotteiden synnystä.

 

BMuir alpakkamallisto

BMuir alpakkamallisto

 

– Liikkeellä kävi paljon meidän hyviä kanta-asiakkaita ja heidän kanssaan oli kiva vaihtaa kuulumisia kesän jälkeen. Monet kertoivat lomistaan ja matkoistaan, kertoo Balmuir Brand Store Helsingin myymäläpäällikkö Tommi Setälä.

Moni asiakkaista piipahti liikkeellä ennen kuin jatkoivat iltaa Helsingin Taiteiden Yöhön. Erityisesti kullankeltaiset ja kamelinsävyiset neuleet olivat asiakkaiden mieleen.

Myös Balmuir Brand Store Oulun asiakkaat ottivat malliston vastaan innokkaasti.

Giselle-neuletakki oli asiakkaiden mieleen ja sitä myytiin heti lanseerauspäivänä erityisesti mustana ja harmaana. Moni aikoi palata vielä myöhemminkin shoppailemaan, kertoo Marja Tahvanainen Balmuir Brand Store Oulusta.

 

BMuir alpakkamallistoBMuir alpakkamallisto

 

Alpakasta ja merinovillasta valmistetut vaatteet ovat loistava hankinta syksyyn. Monikäyttöiset neuleet, tunikat ja neuletakit sopivat niin toimistolle kuin vapaa-aikaan. Vaatteita on saatavilla kuudessa ihanassa värissä ja kokoja on saatavilla mallista riippuen välillä XS-XL.

Löydä suosikkisi alpakkamerinovillaneuleistamme >>

 

Yhdistele Grace-asusteisiin >>

 

Tutustu myös alpakkaneuleidemme hoito-ohjeisiin >>

 

Posted in Fashion By Tiina Simola
My Malaga

Tutustu Malagaan Balmuirin kanssa

BMuir-pellavavaatemallisto kuvattiin Malagassa. Mallinamme toimi Malagassa asuva Mira, joka itsekin ihastui raikkaisiin pellavavaatteisiin. Hänen suosikikseen nousi monikäyttöinen Livia-pellavatunika, jonka ilmettä saa muutettua helposti kesäisillä asusteilla.

Mira esittelee meille kotikaupunkinsa suosikkipaikat. Inspiroidu kohteista ja heittäydy espanjalaiseen tunnelmaan:

 

My Malaga

 

 

 

Los Baños del Carmen 

"Rannalla sijaitsevassa ravintolassa on rento, andalusialainen tunnelma. Ravintola täyttyy naurusta, puheensorinasta ja elävästä musiikista. Tämä on täydellinen paikka ihailla auringonlaskua joko ravintolan terassilta tai rannalta käsin."

Calle Bolivia, 26

 

 

 

 

 

 

 

My Malaga

 

 

 

Ravintola El Pimpi

"Suosikkiravintolani Malagan keskustassa. Ravintola tarjoaa perinteisiä ruoka-annoksia ja espanjalaisia viinejä. Rakastan paikan sisustusta ja eloisaa terassia. Ravintola on muuten myös Malagasta kotoisin olevan Antonio Banderasin suosikki!"

Calle Granada, 62

 

 

 

 

 

 

 

 

My Malaga

 

 

 

 

Alcazaba de Malaga -linnoitus

"Historiallinen linnoitus sijaitsee Malagan keskustassa sopivasti El Pimpi -ravintolan vieressä. Jos haluat katsella Malagan kattojen yli ja matkustaa ajassa taaksepäin, on tämä siihen sopiva paikka. Kiertele ja nauti eksoottisesta arkkitehtuurista ja historiallisesta tunnelmasta."

Calle Alcazabilla, 2

 

 

 

 

 

BMuirin pellavavaatteet sopivat täydellisesti lämpimiin päiviin niin Espanjan kuin Suomen auringon alla. Panamahattu, tyylikäs silkkihuivi tai kaunis laukku kruunaavat kokonaisuuden.

 

Tutustu vinkkeihimme BMuir-pellavavaatteisiin sopivista asusteista >>

 

My Malaga

 

 

Posted By Tiina Simola

Työnjälki viimeisen päälle – Haastattelussa suomalainen ompelijamme

Ompelija Eija Kanniala | Balmuir

Yli 50 % Balmuirin tuotteista valmistetaan Euroopassa. Suurin valmistusmaamme on Italia, mutta tuotantoa on myös Suomessa. Tunnelma Koti Oy:n Eija Kanniala on ommellut Balmuirin tuotteita muiden toimeksiantojensa lomassa jo kolmen vuoden ajan. Kannialan työtilat Kiimingissä ovat kätevästi muutaman askelen päässä kotiovelta, omassa pihapiirissä.

 

Millaisia ompelutöitä teet Balmuirille?

Ompelen Balmuirille pääasiassa tereellisiä Venice-tyynynpäälllisiä, Helsinki-pipoja ja -ponchoja sekä Lucca-keeppejä. Olen toteuttanut myös muita pienempiä projekteja ja ommellut esimerkiksi pellavaverhoja myymälöihin tai tehnyt pieniä korjaustöitä. Muille toimeksiantajilleni ompelen pääasiassa sisustustekstiilejä, joten on mukavaa vaihtelua ommella välillä asusteitakin.

Tutustu Eijan ompelemiin Balmuir-tuotteisiin:

Venice-tyynynpäällliset >>

Helsinki-pipot >>

Helsinki-ponchot >>

Lucca-keepit >>

 

Mikä on sinulle tärkeää työssäsi?

Olen aina ollut kova tekemään töitä ja periaatteenani on ollut, ettei millekään työlle sanota ei. Etenkin Balmuirin kaltaisia laatutuotteita valmistettaessa on jo lähtökohtaisesti selvää, että työlle annetaan 101 %. Olenkin myös tehnyt koekappaleisiin parannuksia, kuten reunojen huolittelua tyynyliinoihin, jotta tuote olisi varmasti kestävä. Balmuirin tuotteissa käytettävät materiaalit ovat laadukkaita. Ompelu vaatii tarkkuutta, ja haluan, että tuotteet ovat ”viimeisen päälle” tehtyjä.

 

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Aloitan työni kotona seitsemän, kahdeksan aikaan aamulla. Pari kertaa viikossa käyn tekemässä ompelutöitä Oulun keskustassa, jolloin aloitan työni vasta kymmenen aikaan. Työhön kuuluu itse ompelun lisäksi esimerkiksi leikkaamista, mittaamista ja silittämistä. Sarjatuotantona tehtäviin töihin minulla on omia apuvälineitä, jotka nopeuttavat työtä. Esimerkiksi Venice-tyynynpäällisiä valmistuu keskimäärin kolme tunnissa. Käyn myös säännöllisesti viemässä valmiita töitä asiakkaille ja hakemassa materiaaleja uusiin töihin. Kotoani on vain noin puolen tunnin matka Balmuirin pääkonttorille, joten kuljetukset toimivat todella joustavasti.

Venice-tyynynpäälliset | BalmuirLucca-keeppi | Balmuir

 

Miten pidät työn ja vapaa-ajan tasapainossa työskennellessäsi kotona?

Kaipaan elämääni erilaisia projekteja, enkä osaisi olla toimettomana. Minulle on kuitenkin tärkeää, että pystyn toimeksiantajien töiden lisäksi maustamaan päiviäni omilla ompeluprojekteillani tai piipahtaa töiden välissä kotirannassa uimassa kuumana kesäpäivänä. Vapaa-ajallani luen kirjoja ja etsin metalleja maastosta. Vaatteita ei enää vapaa-ajalla tule ommeltua, mutta nuorempana ompelin vaatteita kolmelle nyt jo aikuiselle tyttärelleni.

 

 

Posted By Tiina Simola

Laadukkaat pellavavaatteet sopivat lomalle ja toimistoon – Uusi BMuir-mallisto

BMuirin tuore mallisto koostuu hienoimmasta pellavasta valmistetuista, klassisista ja monikäyttöisistä vaatteista. Malliston vaatteet on valmistettu 100 % pellavasta Euroopassa. Ensiluokkainen luonnonmateriaali, ajattomat mallit ja neutraalit värit takaavat, että pellavavaatteita on helppo yhdistellä eri tilaisuuksiin sopiviksi. Suunnittelija Niina kertoo lisää malliston synnystä ja pellavavaatteiden ominaisuuksista.

 BMuir pellavavaatteet

 

Mistä BMuir-pellavamallisto sai inspiraationsa?

Kesä 2018 oli ennätyksellisen lämmin myös Suomessa – meiltä kyseltiin paljon pellavavaatteita ja myös myymälöiden henkilökunta toivoi laadukasta pellavaa vaatemalliston materiaaliksi. Pellava on ollut materiaalina Balmuirin kodintekstiileissä mukana alusta lähtien ja se on aina ollut yksi asiakkaidemme suosikeista – tämäkin osaltaan vahvisti inspiraatiota BMuir-pellavavaatemalliston ideoinnissa.

 

Mitkä ovat pellavan etuja vaatemateriaalina?

Laadun ajattomuus ja helppohoitoisuus sekä tietysti pellavan ilmavuus ja laskeutuvuus – nämä ominaisuudet antavat rajattomat mahdollisuudet myös suunnittelulle. Pellavan ajatellaan helposti sopivan vain kesään, mutta yhdistettynä muihin materiaaleihin se toimii myös kevättalveen ja syksyyn. Pellava on myös helppohoitoinen vaatemateriaali, joka ei välttämättä kaipaa esimerkiksi silitystä.

Latizia-kietaisumekkoLivia-pellavatunika

 

Millaiseen käyttöön pellavavaatteet sopivat?

Pellava mielletään yleisesti rennoksi materiaaliksi. BMuir-mallistossa lähtökohtana on kuitenkin ollut ajattomuus ja yhdisteltävyys. Saat esimerkiksi Latizia-kietaisumekosta asustamalla hyvinkin juhlavan ja pukemalla mekon alle esimerkiksi poolon, voit käyttää mekkoa viileämmälläkin säällä. Rohkeimmat pukevat mekon kapealinjaisten housujen päälle. Kauluksellinen Livia-paitatunika sopii erinomaisesti työkäyttöön ja myös jakkumaisesti auki puettuna. Louise-housut ovat rennot ja mukavat, mutta siistit, jolloin ne sopivat täydellisesti paitsi kaupungille, myös esimerkiksi toimistolle. Toki pellava tunnetaan parhaiten erinomaisena hellevaatemateriaalina.

Tutustu pellavavaatteisiin >>

 

Millaisten materiaalien kanssa pellavaa kannattaa yhdistää?

Pellavamateriaali taipuu moneen ja on vaatekaapin klassikkolaatu, sitä on helppo yhdistää erilaisten materiaalien ja kangasstruktuurien sekä kuosien kanssa. Esimerkiksi Balmuirin asustemalliston silkki-, kashmir- ja pellavahuivit sopivat hienosti pellavavaatemalliston kanssa yhdisteltäväksi. 

Linnea-pellavapuseroLinnea-pellavapusero

 

Miten pellavavaatteita kannattaa huoltaa?

Pellavan pesuohjeen mukainen pesu ja muotoilu kosteana riittää hyvin. Tarvittaessa silitys nurjalta puolelta hieman kosteana on nopeaa. Pellavavaatteiden kuivatusta suorassa auringon valossa kannattaa välttää, jotta vaatteiden värit säilyisivät kirkkaana.

Täältä löydät pellavan hoito-ohjeet >>

 
 
Posted in Fashion By Tiina Simola

Winston-jäätelöannos (ohje kahdelle)

 

Hemmottele itseäsi ja ystävää kinuskisella jäätelöannoksella, joka tyydyttää pahimmankin makeanhimon. Loimme reseptin jäätelöannokselle, joka yhtäaikaa näyttävä ja herkullinen. 

 

Balmuir Winston sundae

 Tarvitset:

  • 2 Winston Tumbler -kristallilasia
  • 100 g digestiivikeksejä
  • 40 g sulatettua voita
  • N. ½–1 dl kinuskia
  • Tummaa suklaata ja mustikoita (tai muita koristeita oman maun mukaan)
  • 260 ml pakkaus Häagen-Dazs Cookies & Cream -jäätelöä (tai muuta jäätelöä oman maun mukaan)

Valmistus:

Balmuir-jäätelöannos valmistetaan Winston tumbler -lasiin kerroksittain. Aloita valmistamalla digestiivikeksipohja. Murskaa digestiivikeksit minigrip-pussissa kaulinta käyttäen. Laita sivuun ripaus keksimuruja koristelua varten. Sekoita kulhossa loput keksimurut ja sulatettu voi. Teelusikkaa apuna käyttäen painele keksimurusekoite tiiviisti kristallilasin pohjalle niin, että kerros on noin 1 cm paksuudeltaan. Seuraava kerros muodostuu kinuskista. Kaada keksimurukerroksen päälle n. 1 cm (tai oman maun mukaan) kerros kinuskia. Huomioi, että kinuski nousee ylös hieman, kun lisäät jäätelön. Laita lasit jääkaappiin tunniksi, jotta digestiivikeksipohja pääsee hyytymään. Lisää lasiin jäätelö. Ripottele päälle mustikoita ja keksimuruja. Viimeistele annos näyttävällä palalla tummaa suklaata.

Löydät muita kauniita esineitä tarjoiluun kattausvalikoimastamme >>

Posted By Tiina Simola

Laatua ja joustavuutta – Esittelyssä jälleenmyyjämme Millan Putiikki

 

Toimiva yhteistyö niin jälleenmyyjien kuin tuottajien kanssa on Balmuirille ensiarvoisen tärkeää. Siksi haluammekin esitellä blogissamme myös pitkäaikaisia kumppaneitamme.

Tällä kertaa tutustumme tarkemmin laadukkaita vaatteita, asusteita ja kodin sisustustuotteita myyvään Millan Putiikkiin, jonka valikoimaan asiakkaat pääsevät tutustumaan niin verkkokaupassa kuin kivijalkamyymälässä Lahdessa. Vuodesta 2012 toiminnassa olleen Putiikin omistaja ja toimitusjohtaja Milla Tähkänen kertoo meille lisää.

 

Mikä on tärkeää Putiikkinne päivittäisessä toiminnassa?

Erittäin tärkeänä pidämme tietenkin asiakkaitamme, ilman heitä ei ole meitä. Toinen tärkeä asia ovat hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit. Yhdessä heidän kanssaan pidämme valikoiman mielenkiintoisena ja jatkuvasti vaihtuvana. Näin työ on itselle mielekästä ja asiakkaat jaksavat tulla aina uudelleen tutustumaan tarjontaamme.

Millan Putiikki BalmuirMillan Putiikki Balmuir

 

 

Millaisia ovat yrityksenne arvot?

Haluamme tarjota asiakkaille joustavaa ja hyvää palvelua. Voimme tilata asiakkaalle yksittäisiäkin tuotteita, jos heillä on sille tarve. Pienen yrityksen vahvuus on juuri tässä, joustavuus on helppoa. 

Pidämme myös rohkeutta arvonamme. Aina ei kaiken toimivuudesta voi olla varma, mutta usein kokeilemme uutta. Välillä menee vikaan, mutta onneksi aika usein kuitenkin saadaan hommat toimimaan. Yrittäjänä pidän arvona myös sitä, että työntekijät viihtyvät ja haluavat hoitaa oman osuutensa pienyrityksen töistä, jotta kaikki toimii saumattomasti.

 

Miten tutustuit Balmuiriin?

Törmäsin Balmuiriin ja sen alussa olevaan tarinaan mediassa vuoden 2012 lopulla. Vuonna 2013 tutustuin Balmuiriin tarkemmin Tukholmassa Formex-messuilla. Ihanaa tavaraa oli niin paljon, että oli vaikea päättää millä tuotteilla aloittaisimme. Aluksi meille tuli Helsinki- ja Dawn-huiveja, pellavaisia keittiötekstiilejä sekä kid mohair -vilttejä, mutta nyt valikoimaa on aika paljon enemmän. On aivan ihanaa, että loppuvuodesta 2018 saimme oman shop-in-shopin Balmuirin tuotteille. 

 

Kuinka valitset tuotteet, joita haluat myydä liikkeessäsi?

Valitsemme tuotteita ja tuotemerkkejä, joita itsekin käyttäisimme. Nyt jo pitkään tätä työtä tehneenä tuotemerkit myymälässämme ovat aika pitkälle vakiintuneet, mutta välillä löytyy kivoja uusia juttuja, joita emme pysty vastustamaan

Millan Putiikki BalmuirMillan Putiikki Balmuir

 

 

Mikä Balmuirin tuotteissa vetoaa sinuun?

Kestävät luonnonmateriaalit ovat mielestäni ihan parasta Balmuirissa sekä ajaton design. Pidän myös siitä, että arkeen voi saada luksusta suomalaisen tuotemerkin tuotteilla. Ei tarvitse aina turvautua italialaiseen tai ranskalaiseen.

Suomalaisuus on upea arvo, ja yritämmekin jatkuvasti löytää asiakkaillemme kauniita ja laadukkaita kotimaisia tuotemerkkejä. Balmuir sopii juuri tähän arvoon loistavasti.

 

Mitkä ovat suosikkituotteitasi Balmuirilta?

Helsinki-huivi on ikuinen luottoasusteeni. Pidän omiani sekä sisällä, että ulkona. Uusi Aurora-pipo on myös noussut omaksi suosikikseni, mutta tulevan syksyn uutuuksissa on paljon sellaista ihanaa, jotka pääsevät varmasti omalle suosikkilistalleni.

Tutustu Balmuirin kevään uutuuksiin >>

 

Millaisia visioita teillä on tulevaisuudelle?

Uskon, että tällainen pienyritys ei ole koskaan valmis. Haluan oppia itse paremmaksi vielä monella saralla työhöni liittyen, joten kehittyminen on yksi visioni. Tietenkin elämyksellisen ja viihtyisän myymälän luominen kaudesta toiseen vaatii uutta inspiraatiota ja sen toteuttamista monta kertaa vuoden aikana. Tässäkin suhteessa parhaat yhteistyökumppanit auttavat viemään näitä visioita eteenpäin.

 

Lisätietoa Balmuirin tukkumyynnistä: Balmuir Tukkumyynti. Puh: +358-40-705-6353 / E-mail: sales@balmuir.com

Tutustu Millan Putiikkiin verkossa >>

Posted By Tiina Simola

Kata pöytä keväälle

 

 

Tänä keväänä pöytä katetaan rennon tyylikkäästi. Satsaa ajattomiin ja tyylivarmoihin kattaustuotteisiin, jotka kestävät käyttöä. Klassinen kokonaisuus saa uutta ilmettä kauden väreillä, joita voi tuoda esille esimerkiksi lautasliinoissa ja kynttilöissä. Yksi kauden suosituimmista väreistä on vaaleanpunainen, jota tasapainottaa tyylipuhdas valkoinen.

Pellava on rakastettu ja kestävä luonnonmateriaali, ja Euroopassa valmistetut lautasliinamme ovatkin olennainen osa keväistä kattausta. Kankaiset lautasliinat ovat myös ekologisempi vaihtoehto kertakäyttöisille paperiserveteille. Nahkainen servettirengas on tyylikäs lisä lautasliinan kaveriksi. Jos kaipaat keittiöösi pöytäliinaa, suosittelemme panostamaan pellavapöytäliinaamme, joka tuo kotiisi rentoa vintage-tunnelmaa.

Tutustu keittiötekstiileihin täällä >

Luo tunnelmaa alkukevään hämäriin iltoihin käsintehdyillä kynttilöillä, jotka pääsevät oikeuksiinsa arvokkaissa, kristallisissa kynttilänjaloissa. Yhdistele erikokoisia kynttilänjalkoja ja eri värisiä kynttilöitä keskenään, ja tee niistä kattauksen keskipiste tai tunnelmanluoja olohuoneeseen.

KynttiläasetelmaKynttiläasetelma

Ihastu kynttilöihin >

Viimeistele kattaus kauniilla leikkokukkakimpulla, johon kokoat suosikkikukkiasi. Asettele kimppu näyttävään Kensington-lyhtyymme, jota voi käyttää myös maljakkona. Halutessasi teemme lyhdystä persoonallisemman painamalla siihen nimikirjaimesi.

Osta lyhtyjä täältä >

Onko sinut kutsuttu vieraaksi illalliskutsuille? Ilahduta isäntäväkeä pellavasta valmistetulla keittiöpyyhkeellä, joka vain paranee käytössä ajan myötä. Upeiden värivaihtoehtojemme joukosta löytyy suosikki niin klassisempien sävyjen ystävälle kuin sesonkien mukaan sisustavallekin. Myös esiliinamme ovat pidettyjä tuliaisvaihtoehtoja heille, jotka viihtyvät keittiössä kokkaillen.

Valmistaudu illalliskutsuille >
 
Posted By Katri Kaarre

Balmuir-lahjalaatikoiden uusi elämä

 

Joulu on kauniiden lahjapakettien aikaa. Meillä jokainen ostos on kauniin lahjapakkauksen arvoinen ympäri vuoden ja Balmuirin tuotteet pakataankin aina kauniisiin satiinirusetein viimeisteltyihin lahjalaatikoihin. Näyttävät paketit ovat valmiita suoraan kuusen alle laitettaviksi. 

 

Balmuir-lahjalaatikot

 

Laadukkaat lahjapaketit voidaan myös hyödyntää uudestaan. Ne toimivat hyvin esimerkiksi säilytystilana. Suunnittelija ja bloggaaja Marja Nevalainen Marjamailla-blogista keksi tavan hyödyntää Balmuir-lahjalaatikoita antaen niille uuden elämän osana sisustusta:

– Minusta on hienoa, että tuotteilla on tarina ja tarina saa jatkoa ”uuden” elämän myötä. Kierrättämällä ja tuunaamalla saa rakennettua yksilöllisen ja persoonallisen sisustuksen, Marja kertoo.

Marja antoi Balmuir-lahjalaatikoille uuden elämän maalaamalla ne kalkkimaalilla. Pastelliväreillä maalatut laatikot toivat yksilöllisen lisän Marjan sisustukseen. Kysyimme Marjalta muutaman vinkin Balmuir-lahjalaatikoiden maalaamiseen.

Mistä sait inspiraation laatikoiden maalaamiseen?

– Olen kokeillut erilaisia kalkkimaaleja ja ihastuin Domus Natura -maalien koostumukseen. Ajattelin, että vihdoinkin olen löytänyt tuotteen, jonka avulla saan laatikot uusiokäyttöön. Yllätyin, miten kiva lopputulos syntyi pienellä vaivalla.

 

Marjamailla maalatut laatikot

 

Miten toteutit projektin?

– Ennen maalausta puhdistin laatikoiden pinnat. Puhdistukseen käytin nihkeää puhdistusliinaa. Maalauksen jälkeen tulee huomioida, että kalkkimaalilla maalattu pinta on eloisa, mattainen ja luonnollinen. Mikäli pinnan haluaa suojata lialta, löytyy maalin valmistajalta tähän tarkoitukseen sopiva suojavaha.

 

Miten sinä tuunaisit Balmuir-lahjalaatikon?

Posted By Tiina Simola

Balmuir opetti arvostamaan laatua 

Balmuir Brand Store Helsingin myymäläpäällikkö Tommi Setälä on työskennellyt Balmuirilla vuodesta 2017 alkaen. Balmuirin arvot omakseen tunnistava Setälä kertoo blogissamme nyt tyylistään, työstään ja Balmuir-suosikeistaan.   

 

Miten päädyit työskentelemään Balmuirilla?

Olin pitkään töissä Stockmannilla kodin osastolla. Vastuullani olivat kaikkein laadukkaimmat kodintekstiilit, joihin myös Balmuir lukeutuu. Se oli kuin rakkautta ensisilmäyksellä, kun Balmuir tuli Stockmannille. Keväällä 2017 aika oli kypsä ja sain työpaikan suosikkimerkiltäni. Alkukesän 2017 työskentelin Helsingin Stockmannilla Balmuirin omalla osastolla ja lähempänä syksyä siirryin uuteen Esplanadin liikkeeseen.

Tommi SetäläTommi Setälä

 

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta on päästä myymään tuotteita, joihin itsekin uskoo ja edustamaan yritystä, jonka arvot kohtaavat omien arvojen kanssa. Meillä on myös erittäin hyvä porukka töissä. Kaikki ovat motivoituneita työhönsä ja pyrkivät antamaan parhaimpansa. On inspiroivaa työskennellä lahjakkaiden ja idearikkaiden kollegoiden kanssa.

 

Ovatko muoti ja sisustus kiinnostuksen kohteitasi myös vapaa-ajalla?

Olen visuaalinen ihminen ja olen aina ollut kiinnostunut niin kodin sisustamisesta kuin muodistakin. Pidän kauniista asioista ja kerään niitä huomaamattani ympärilleni. Yhdistelen mielelläni erilaisia materiaaleja, mutta pidän väripaletin hillitynä, jotta yleisvaikutelma olisi rauhallinen.

Suosikkisesonkini on kohta taas täällä ja pääsen koristelemaan kotini joulun tunnelmaan. Juuri ennen jouluaattoa vaihdan petaukseen silkkiset lakanat, jotka yhdistän pellavakoristetyynyihin. Väreinä toimivat kulta, burgundy ja pellavan sävyt. Joulupyhien kattauksen teema vaihtuu joka vuosi ja perhe saa aina yllättyä minkä teeman ja värin valitsen.

 

Miten kuvailisit omaa tyyliäsi?

Kiireessä tulee puettua usein ensimmäiset vaatteet, jotka tarttuvat kaapista käteen, mutta välillä on ihanaa miettiä sopiva asu johonkin tilaisuuteen. Kuvailisin tyyliäni smart casualiksi; juhlissa suosin klassisempaa tyyliä. Toisaalta välillä tykkään rennommasta tyylistä. Jokaiseen asuun löytyy huivi valikoimastamme. Usein sama huivi toimii lähes kaikissa tilanteissa.

 

Onko Balmuirilla työskentely vaikuttanut tyyliisi?

Olen tullut laatutietoisemmaksi. Vältän ostamasta turhaa ja panostan laatuun. Tyylini on hieman aikuistunut, en ota itseäni liian vakavasti enkä pukeudu aina viimeisimpien villitysten mukaan. Suosin mieluummin kestävämpää ja ajattomampaa tyyliä.

 

Kid Mohair shawl with feathers

 

Mitkä ovat suosikkejasi Balmuirin asusteista?

Highland scarf

 

Pidän kaikesta uniikista. Naisten tuotteista ehdoton suosikkini on vain Brand Storestamme tällä hetkellä saatava Aurora Kid Mohair -huivi strutsin sulilla. Yhdistäisin huivin kanssa rauskunnahkaisen Milan clutchin, Vicenza-tunikan ja tiukat housut. Myös clucth on tällä hetkellä saatavilla vain Brand Storestamme. 

Miehille suosittelen Highland-huivia. Sen kashmirvilla on silkkisen pehmeää ja kestää loistavasti myös miehillä, vaikka välillä pääsisikin kasvamaan pieni sänki tai parta. Pidän matkoilla mukana Helsinki-kashmirhuivia. Sen voi sujauttaa helposti laukkuun ja ottaa lentokoneessa peitoksi. Asiakkaamme palaavat aina uudelleen ostamaan tätä samaa huivia kauden uusissa väreissä. 

Näiden lisäksi Lausanne-kashmirtakki on aina ollut suosikkini. Vihdoin päätin hankkia sen itselleni. Ajattelin käyttää takkia keväällä kaupungilla ja yhdistää sen rentoon tyyliin. Hieman kulutetut vaaleat farkut, bootsit, vaalea paita ja harmaa kashmirtakki. Tähän vielä aurinkolasit, takin vyö sidotaan selän taakse rennosti. Jos hiukset ovat sekaisin, voi tyyliin yhdistää löysän Clarens-kashmirpipon.

 

Mitkä ovat suosikkejasi Balmuirin sisustustuotteista?

Sisustuksessa kaikki kaunis vetää minua puoleensa ja aistin tunnelmaa aina kokonaisvaltaisesti. Muistoihin jäävät parhaiten hetket, jotka saa jakaa hyvien ystävien kanssa. Yleensä silloin avataan pullo kuohuvaa, joka maistuu aina asteen verran paremmalta Balmuirin kristallisista Piemonte-kuohuviinilaseista.

Verona-kynttilänjalat ovat todelliset katseenvangitsijat. Niihin kannattaa yhdistää pallokynttilät, joiden värivalikoima vaihtuu vuodenajan mukaan. Kynttilänjalkojen vastapainoksi voi kattaukseen lisätä pehmeyttä pellavaisilla lautasliinoilla. Nyt joulua kohden on taas aika nauttia glögiä. Valikoimastamme löytyvät kristalliset Winston-lasit ovat niin paksuja, ettei kuumakaan juoma polta sormia. Käytän näitä laseja aina jälkiruoka-annoksista smoothieihin.

 

Verona candle standsWinston tumbler

 

Mitkä ovat terveisesi Balmuirin asiakkaille?

Autamme mielellämme asiakkaita ja tarjoamme ostosten lomassa kahvia. Keräämme asiakkailta palautetta ja olemmekin kehittäneet mallistoa monesti asiakkailta tulleiden palautteiden perusteella.

Sanon aina asiakkaille, että meillä saa ja pitää koskea tuotteisiin, sillä materiaali on juuri se mitä myymme, olemme siitä ylpeitä. Tulkaa liikkeeseemme aistimaan ja kokemaan meidän kaikkien yhteinen Balmuir. Nähdään Balmuir Storessa Esplanadilla!

Posted By Tiina Simola

Pehmeää eleganssia asuun kuin asuun – BMuir-mallisto

 

Balmuirin uusi tuotemerkki BMuir tarjoaa asiakkaille ensiluokkaisen malliston 100% kashmirista valmistettuja neulevaatteita. Syksyn mallistosta löytyy esimerkiksi neuletakkeja ja -paitoja sekä rennot kashmirhousut. Balmuirin suunnittelija Niina kertoo lisää malliston synnystä.

BMuir cashmere clothing

 

Miten ajatus neulevaatemallistosta syntyi?

Neulevaatemallisto on luonnollinen jatkumo Balmuirin upeille luonnonmateriaaleille. Neuleet sopivat hienosti täydentämään valikoimaamme laatua arvostavalle asiakkaalle. Lisäksi Lausanne-kashmirtakista on vuosien saatossa tullut klassikkotuotteemme ja asiakkaamme ovat kysyneet meiltä lisää kashmirneuleita.

BMuir Vicenza sleeveBMuir Venize

 

Mistä BMuir-mallisto sai inspiraationsa?

Yksi maailman parhaimmista luonnonmateriaaleista, 100% kashmir ja intohimo luoda aikaa kestäviä neuleita toimivat inspiraationa mallistoa suunnitellessamme. Halusimme saada aikaan kokonaisuuden, jossa asusteiden ja neuleiden yhdisteltävyys antaisi mahdollisuuksia monipuolisiin asuihin eri tilanteisiin.

BMuir Valeria BMuir Vicenza

 

Millaiselle asiakkaalle mallisto on suunnattu?

BMuir-neulemalliston tuotteet ovat ajattomia klassikoita, jotka on suunnattu tyylitietoiselle, parhaita luonnonmateriaaleja arvostavalle kuluttajalle. Neuleet on mitoitettu eri vartalotyypeille sopiviksi. Mallista riippuen tuotteista löytyvät koot XS–XL.

 

Mikä tekee kashmirista laadukasta?

Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Kashmirkuidun hienoutta mitataan microneissa. Balmuirin tuotteissa käytetty kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia, ja 34–36 millimetriä pitkää. Laadukas kashmirtuote nukkaa vähemmän, ja nukkaantuminen vähenee entisestään ensimmäisen pesukerran jälkeen.

Cashmere wool

BMuir-neuleiden kashmirvilla tulee Sisä-Mongoliasta. Kashmirvuohet keritään keväisin kerran vuodessa. Yhdestä vuohesta saadaan kerralla noin 100g laadukasta kashmirvillaa, keskimäärin neuletuotteeseen kuuluu näin ollen 2–4 vuohesta saatava villa. Keritseminen on nykyään koneellista, mutta laadukkaan kashmirvillan erottelu tehdään täysin käsityönä. Keritseminen ei vahingoita vuohta.

 

Miten kashmirvaatteita kannattaa huoltaa?

Pitääksesi tuotteen kauniina ja kestävänä säännöllinen huolto on tärkeää. Kashmirneuleelle tulee antaa lepopäiviä ja sitä on hyvä tuulettaa säännöllisesti. Parhaiten neule pysyy muodossaan, kun säilytät sitä viikattuna. Irtonukan BMuir-tuotteista voi poistaa tuotteen mukana veloituksetta toimitettavalla kashmirkammalla

Balmuir cashmere comb

Ohjeiden mukainen, varovainen vesipesu on mahdollinen, mutta suosittelemme BMuir-tuotteille kuivapesua. Kashmirtuotteiden pesussa käytettävää villapesuainetta voi ostaa esimekiksi luontaistuotekaupoista. Pesun jälkeen neule täytyy muotoilla kosteana ja kuivattaa tasolla. Säännöllisellä huollolla varmistat, että kashmirvaatteesta on iloa vuosiksi eteenpäin.

Posted in Fashion By Tiina Simola

Balmuirin laukku on käsityön taidonnäyte

 

Balmuirin laukkumalliston ajatuksena on ollut luoda tyylikäs ja ajaton mallisto, jonka tuotteet ovat korkealaatuisia ja monikäyttöisiä. Balmuirin laukkuun on mahdollista saada myös nimikointi. Omilla nimikirjaimilla nimikoitu laukku tuntuu entistäkin erityisemmältä ja on myös erinomainen lahja. Balmuirin ostojohtaja Hanna kertoo laukkujen valmistuksesta ja hoidosta ja antaa vinkkinsä sopivan laukun valintaan.

 

Miten Balmuirin laukut valmistetaan?

Balmuir bag manufacturing

Balmuirin laukut valmistetaan maineikkaassa, luksuslaukkuja valmistavassa perheyrityksessä. Yrityksellä on vuosikymmenten mittaiset perinteet laukkujen valmistuksessa ja uskomaton määrä tietotaitoa. Hyvä valmistaja käyttää laadukkaita materiaaleja. Suunnittelijamme mitoittaa laukut käyttötarkoituksen mukaisesti. Monikäyttöisyyteen kiinnitetään huomiota, laukuissa voi esimerkiksi olla useampia hihnoja, jolloin sen voi pukea eri tavoin. 

 

 

Mikä tekee laukusta laadukkaan?

Laadukas laukku kestää pitkään ja luonnollinen nahka patinoituu käytössä kauniisti. Balmuir-laukkumalliston uudet tuotteet valmistetaan luonnollisen pintakuvion omaavasta vasikan nahasta. Materiaali on hyvin kulutusta kestävää ja sen pinta on kauniin eläväinen. Balmuirin laukut tehdään pitkälti käsityönä ja yhden laukun valmistus vaatii kymmeniä eri vaiheita. Laadukkaassa laukussa pienetkin yksityiskohdat on huomioitu tarkkaan. Esimerkiksi nahan reunat viimeistelymaalataan useaan kertaan. Laukun saumat viimeistellään ja varmistetaan käsiompelein. Jokainen laukku käy läpi huolellisen tarkistusprosessin.

Balmuir bag manufacturing

Balmuir bag manufacturing 

 

 

Millaisia uutuuksia tämän syksyn mallistossa on?

Syksyn malliston upeat uutuuslaukut ovat Evelyn hobo ja Evan tote. Evelyn hobo on tyylikäs katseenvangitsija, joka toimii erinomaisesti jokapäiväisessä käytössä. Evan tote on puolestaan ehdoton työlaukku, joka soveltuu myös miehille. Siihen mahtuu kannettava tietokone ja irrotettavan olkahihnan ansiosta laukkua voi kantaa myös olan yli. Lisäksi malliston muita syksyn uutuustuotteita ovat passikotelo ja matkalaukun nimikortti. Myöhemmin syksyllä valikoimiin tulevat myös uusi Camille-lompakko sekä Chante-korttikotelo.

Balmuir Evan tote

Balmuir Evelyn Hobo

 

 

Kuinka löytää itselleen sopivan laukun?

Laukun valinnassa lähtökohtana on yleensä se, mihin käyttötarkoitukseen laukkua haetaan. Tämän lisäksi kannattaa pohtia, odottaako laukulta korkeaa laatua ja pitkäikäisyyttä, ja kuinka paljon on valmis siihen panostamaan. Värin valinnassa auttaa usein asukokonaisuuksien pohdinta. Minkälaisten vaatteiden kanssa tulet ensisijaisesti käyttämään laukkua? Musta tai kaunis ruskea ovat aina varma valinta, mutta värikäs laukku toimii erinomaisesti yksinkertaisen asun ”jujuna”.

 

Miten laukkua kannattaa hoitaa?

Laukku kannattaa säilyttää valolta suojattuna ja mielellään sen mukana toimitettavassa suojapussissa silloin kun sitä ei käytä. Arkikäytössä laukusta kannattaa pyyhkiä mahdollisimman nopeasti liat ja roiskeet pois. Apuna voi käyttää nihkeää liinaa. Jos nahka kastuu, se pitäisi kuivata huolellisesti. Laukkua voi suojata soveltuvalla nahan hoitoaineella. Herkälle nahalle suunnatulla voiteella voi puolestaan huoltaa nahan pintaa ja saada siihen kauniin kiillon.

Balmuir Elise bag

 

Tutustu Balmuirin laukkumallistoon täältä >

Posted in Fashion By Tiina Simola

Materiaalina baby alpakka

 

Alpakka

 

Alpakkakuitua, joka on paksuudeltaan 19–21 mikronia, kutsutaan baby alpakaksi. Balmuirin baby alpakka -tuotteet valmistetaan tästä kestävästä ja ihoaärsyttämättömästä villasta. Alpakkavillan kuidut ovat onttoja, joten ne tekevät villasta erittäin kevyttä ja antavat sille hyvän lämmöneristyskyvyn. Baby alpakka onkin viisi kertaa lämpimämpää kuin tavallinen villa. Balmuirin tuotevalikoimasta löydät esimerkiksi pehmoiset Lucca-huivit ja -peitot, jotka ovat valmistettu tästä ihanasta materiaalista.

 

Balmuir Lucca-peitto

 

 

 

 

 

Keveytensä ja poikkeuksellisen lämmöneristyskykynsä lisäksi baby alpakka on myös erittäin helppohoitoinen materiaali. Suurempia huoltotoimenpiteitä ei tarvita. Baby alpakka on hyvin joustavaa ja oikenee helposti rypyistä. Materiaalilla on kyky puhdistaa itse itsensä, mutta tarvittaessa sen voi viedä kuivapesuun.

   

Tutustu Balmuirin baby alpakka -tuotteisiin:

Huivit
Keepit
Peitot
Tyynynpäälliset

Posted By Tiina Simola

Laadukkaat tekstiilit veneilyyn | Grandezza x Balmuir

 

Kaksi kotimaista perheyritystä, premium-venemerkki Grandezza ja Balmuir loivat tänä kesänä yhdessä veneilyyn sopivien tekstiilien malliston Grandezza-veneen ostajille. Grandezzoja valmistavan Finnmaster Boats Oy:n markkinointi- ja tuotepäällikkö Henna Forsströmin mukaan veneilyssä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet ovat aina tyylikkäitä ja olennainen osa elämystä.

Millaisia trendejä veneiden sisustuksessa on?

Viime vuosina veneiden suosikkisävyt ovat olleet hyvin maanläheisiä, kuten eri vaalean beigen sekä harmaan sävyjä, eikä trendi tunnu hiipuvan. Monet haluavat veneisiin entistä enemmän luonnonmateriaaleja. Skandinaavinen tyyli selkeine linjoineen ja tietty minimalistisuus ovat trendejä, jotka ovat selkeästi nähtävissä myös veneissä.  Veneissä käytetään yleisesti sisustuksessa paljon puuta. Viime vuosina on myös nähty, että suuret panorama-tyyppiset runkoikkunat ovat tulleet jäädäkseen. Tilantunto, luonnonläheisyys ja valoisuus tulee näiden ikkunoiden ansiosta erittäin isoksi osaksi veneen sisustusta.

Grandezza boat

Miten Grandezza x Balmuir -mallisto syntyi?

Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan ihmisille elämyksiä vesillä. Ihmiset elävät kiireistä arkea, ja samaan aikaan totta kai arvostavat uniikkeja, huippulaatuisia tuotteita. Olimme pitkään ihailleet Balmuirin tarinaa ja upeita tuotteita ja mietimme, että olisi hienoa tarjota niitä asiakkaillemme. Olimme jo jonkin aikaa stailanneet veneitämme Balmuirin tuotteilla messuilla ja kuvauksissa ja kevättalvella 2018 ehdotimme, että kehittäisimme yhdessä veneilyyn sopivan malliston. Uskomme, että asiakkaamme tulevat ihastumaan tähän kauniiseen lopputulokseen, joka sisältää esimerkiksi petivaatteita ja keittiötekstiilejä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon veneen sisustuksessa ja muussa varustelussa?

Veneessä on tiettyjä rajoitteita, kuten se, että tavarat eivät ole särkyviä tai eivät vie liikaa tilaa. Asiakkaamme ovat esteetikkoja, jotka arvostavat kauniita ja tunnelmallisia tiloja. Yhteistyömallisto sisältää esimerkiksi torkkupeittoja ja shaaleja, jotka ovat erittäin käytännöllisiä pohjoismaisessa kesässä, kun illat ja aamut ovat viileitä. Veneilijät arvostavat korkeaa laatua, helppohoitoisuutta ja pitkää käyttöikää – juuri niitä elementtejä, mistä Balmuirin tuotteet on tunnettu.

Grandezza boat interior

Mitkä ovat parhaat veneily- ja purjehduskohteet Suomessa ja maailmalla?

Suomessa Turun saaristo on totta kai vertaansa vailla. Se on täynnä kauniita luonnonsatamia, hyviä ravintoloita ja kahviloita. Ruotsin länsirannikko on tunnettu ainutlaatuisista maisemistaan sekä merenelävistä, kuten hummereista, ostereista ja katkaravuista. Tukholman saaristo on myös täynnä ihania saaria ja kesäpaikkoja kuten Vaxholm ja Sandhamn. Mielenkiintoisia kohteita voi kuitenkin löytää oikeastaan missä päin Eurooppaa vain; niin Sveitsin järvimaisemissa, Nizzan venesatamissa kuin Norjan kauniilla vuonoilla.

Millainen on yrityksenne tarina? Kuinka päädyitte valmistamaan premium-veneitä?

Yrityksemme on perustettu vuona 1990, jolloin kaksi kokenutta ja taitavaa veneenrakentajaa, Osmo Roukala ja Jarmo Kinnunen, alkoivat rakentaa Finnmaster-veneitä. Heitä yhdisti vahva intohimo veneilyä kohtaan, kattava kokemuspohja sekä yhteinen määrätietoinen näkemys täydellisen veneen rakentamisesta. Valikoiman laajennuttua suurempiin veneisiin oli aika tuoda markkinoille jotain ainutlaatuista ja hienostunutta. Vuonna 2005 ensimmäinen Grandezza-vene toimitettiin ylpeälle omistajalleen. Ammattitaitoiset veneenrakentajamme ovat siitä lähtien rakentaneet ja toimittaneet korkealaatuisia, 23‒40-jalkaisia Grandezza-veneitä vaativille veneilijöille ympäri Eurooppaa. Grandezzan lisäksi yrityksemme tuoteportfolioon kuuluu myös Finnmaster-lasikuituveneet ja Finnmaster Husky -alumiiniveneet. 

Balmuir Portofino Grandezza

Millaisia ovat yrityksenne arvot?

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kaikki Grandezzat ovat suomalaista käsityötä. Meillä on tällä hetkellä Suomessa neljä omaa tuotantotehdasta, joista Kalajoella sijaitseva on täysin keskittynyt Grandezza-veneiden valmistukseen. Jokainen veneemme valmistetaan tinkimättömällä laadulla. Meillä on intohimoiset veneenrakentajat, jotka ovat sitoutuneita rakentamaan ensiluokkaisia veneitä. Grandezzat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Jokainen vene käy läpi yksityiskohtaisen testausohjelman ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle. Toimintamme kulmakivi on asiakas. Mietimme paljon sitä, miten omistajat kokevat veneensä, millainen ajotuntuma ja ohjattavuus kussakin veneessä on eri olosuhteissa. Tavoitteenamme on tehdä elämästä veneellä mahdollisimman nautinnollista ja kabiinissa heräämisestä ainutlaatuinen hetki, joka vie pois arjesta.

Grandezza boat

Posted By Tiina Simola