Puuvillavaatteet

Puuvillavaatteet

Puuvilla

Hamptons-malliston pima-puuvillasekoitteessa yhdistyvät sileä tuntuma, kestävyys ja helppohoitoisuus. Laadukkaat paitapuserot ja paitamekot ovat helposti yhdisteltäviä, ajattomia klassikoita.

Naisten puuvilla-vaatteet

BMuir-puuvillamallistossa yhdistyvät sileä tuntuma, kestävyys ja helppohoitoisuus. Laadukkaat paitapuserot ja paitamekot ovat helposti yhdisteltäviä, ajattomia klassikoita.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Naisten puuvillavaatteet

Puuvilla on luonnonkuitu, joka kasvaa puuvillakasvin siementen ympärillä ja se kehrätään langaksi, jota käytetään vaatteiden valmistukseen. Klassisista vaatteista on oikein huollettuna iloa äidiltä tyttärelle, sillä korkealaatuinen puuvilla on monipuolinen, kestävä ja hengittävä materiaali jokaiseen kauteen. BMuir-puuvillavaateiden mallistoon kuuluvat topit, paidat, mekot ja hameet ovatkin vaatekaapin kulmakiviä tyylikkääseen ja ajattomaan pukeutumiseen. Tutustu puuvillavaatteiden huolto-ohjeisiin täältä.

 

 

Hamptons-malliston päämateriaali on pimapuuvilla, joka on yksi eksklusiivisimmista puuvillalaaduista. Kaliforniassa kasvaneen puuvillan pitkä, vahva kuitu antaa materiaalille sen ominaisen silkkisen pehmeän pinnan. Pitkä puuvillalaatu tekee kankaasta lujan ja kestävän materiaalin. Mallistossa on rentoa tyylikkyyttä ja materiaaleja, joissa yhdistyy pehmeys, hengittävyys ja korkea laatu. Pelkistettyihin lookkeihin voidaan yhdistää ripaus väriä tai printtiä tuomaan hienostunut loppusilaus.