Nimikoidut lahjat

Nimikoidut lahjat

Personoidut ja nimikoidut lahjat

Anna erityisen henkilökohtainen lahja. Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu tuote tuo arkeen pientä ylellisyyttä ja ne toimivat myös hyvin persoonallisena lahjana. 

Valmistujaislahjoja varten on hyvä huomioida, että Balmuir toimittaa normaalisti ti 23.5. mennessä Suomeen tehdyt tilaukset (toimitusaika 2–6 arkipäivää).  
Suomeen toimitettavien brodeerattavien valmistujaislahjojen viimeinen tilauspäivä on su 21.5

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Nimikoidut ja persoonalliset lahjat naiselle ja miehelle

Anna erityisen henkilökohtainen lahja. Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu tuote tuo arkeen pientä ylellisyyttä ja ne toimivat myös hyvin persoonallisena lahjana. Miten olisi vaikkapa omilla nimikirjaimilla personoitu nahkalaukku tai Balmuirin klassikko, Portofino-kylpytakki? Balmuirin valikoimista löydät esimerkiksi nimikoitavat lompakot, laukut, avaimenperät, passikotelot, huivit, pyyhkeet ja kylpytakit. Lue lisää nimikoinnista >

Saat tilaamasi tuotteet tuttuun tapaan kauniisti lahjapaketoituina, kun valitset kassalla haluavasi lahjapaketoinnin. Voimme toimittaa valmiiksi paketoidun lahjan myös suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Valitse toimitusosoitteeksi tällöin lahjansaajan osoite ja kirjoita tervehdysviesti ostoskorin kommentti-kenttään.

Löydät valikoimastamme myös suositut Balmuir-lahjakortit– täydellinen viime hetken lahjaidea. 

Kaikki lahjaideat

Balmuir-myymälät