Maksutavat

Tuotteen hinta on näkyvillä tilausvaiheessa. Toimituspaikan mukaiset kulut lisätään tilaukseen, kun toimituspaikka on tiedossa. Toimituskulut on nähtävillä Toimituskulut-sivulla.

Balmuir-verkkokaupan tuotehinnat on ilmoitettu euroissa (EUR) ja ne sisältävät arvonlisäveron (ALV). Huomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla. Varaamme oikeuden teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Toimitukset EU:n ulkopuolelle ovat arvolisäverovapaita. Huomioitavaa on, että tulleja, veroja ja muita välitysmaksuja voidaan soveltaa määräpaikan mukaan ja ne peritään toimitusaikana asiakkaalta. Balmuir ei ole vastuussa näistä kuluista.

Toimitettu tilaus on Balmuirin ostotilaus. Myynti tulee sitovaksi, kun saamme maksun ja lähetämme tilauksen asiakkaalle. Balmuir-verkkokauppa pidättää itsellään oikeuden hylätä tilaukset oman harkintansa mukaan, esimerkiksi, jos tuotetiedoissa on ollut selkeä hintavirhe. Maksu on vastaanotettava ennen tilauksen vastaanottamista. Hyväksymme seuraavat luotto- ja maksukortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard sekä muut maksusivulla näkyvät verkkopankit ja maksutavat sekä laskun ja tilin. Balmuir-verkkokauppa tallentaa tilaustiedot. Tilauksen onnistumisen merkiksi lähetämme asiakkaan sähköpostiin tilausvahvistuksen, joka voidaan myös tulostaa tarvittaessa.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla, ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksa myöhemmin - OP Lasku

Maksa myöhemmin -palvelun avulla saat aikaa maksaa. Voit shoppailla nyt, kokeilla kotona ja maksaa vain tuotteet, jotka haluat pitää.

Maksutavan käyttö edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia. Luottopäätös perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Sen vuoksi käyttöönoton yhteydessä kysytään tulot ja velanhoitomenot sekä tarkastetaan luottotiedot.

OP Lasku tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden maksaa erissä. Lue lisää Maksa myöhemmin-maksutavasta täältä.

Maksa myöhemmin - OP Tililuotto

OP Tililuotto on maksutapa arjen isompiin hankintoihin verkossa. Luotto haetaan ennakkoon ennen ostoksia ja se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

Voit hakea OP Tililuottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Kokonaisarvion tekemiseksi kysymme sinulta hakemuksella mm. työsuhdetiedot sekä tulo- ja velanhoitomenot. Lisäksi tarkastamme luottotietosi luottotietorekisteristä.

Lue lisää OP tililuotto-maksutavasta täältä.

Pilko maksu eriin - Walley Lasku / Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Laskusta peritään laskutusmaksu 3,95 euroa. Laskun maksimisumma on 5.000 €.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Norion Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.

Lue lisää Walleyn maksutavoista täältä.

MobilePaylla maksaminen

Halutessasi voit maksaa MobilePaylla, sinun on ensin rekisteröidyttävä käyttäjäksi MobilePay-sovelluksessa. Tämän jälkeen voit lisätä suomalaisen Debit- tai Credit-korttisi maksutavaksi. Lue lisää Mobilepaylla maksamisesta.


Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj, FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: +358 207 181830

Nätbanker

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.