Spa

Spa

Luo oma koti-spa 

Sisusta kylpyhuoneeseen ylellistä spa-tunnelmaa Balmuirin upeilla tuotteilla. Tutustu nimikoitaviin kylpytakkeihin, tohveleihin, muhkeisiin pyyhkeisiin ja tuoksumallistoon.

Kylpylätunnelman kruunaa laadukas kosmetiikka.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Rentouttava spa-hetki

Rentoudu koti-spassa. Kietoudu kylvyn jälkeen muhkeaan Portofino-kylpytakkiin. Portofino on myös täydellinen lahjaidea, sillä kylpytakin selkään on mahdollista brodeerata oma nimi.

Tuo kylpyhuoneeseen spa-tunnelmaa laadukkailla pyyhkeillä, joiden tyylikkäistä värivaihtoehdoista löytyy sopiva yhdistelmä jokaiseen tyyliin. Onko valintasi ylelliset ja muhkeat, Supima-puuvillasta valmistetut Lugano-pyyhkeet vai kepeän pellavaiset vohvelipyyhkeet? Kylpyhuone saa pehmeämmän ilmeen kylpyhuonematolla, joka tuntuu pumpulinpehmeältä varpaidesi alla.

Vastustamattoman tuoksuiset Como-tuoksukynttilät on tehty käsin luonnollisista mineraali- ja kasvivahoista. Kynttilöissä käytetyt herkät, monisävyiset tuoksut on valmistettu Ranskassa ja Italiassa. Kaunis Como-lasikupu sekä suojaa kynttilää että auttaa sitä säilyttämään tuoksun pidempään. Lasikupu ja kynttilä ovat yhdessä upea lahjaidea, joka ilahduttaa kodinsisustajaa. Jos pidät tuoksukynttilöistä, ihastut varmasti myös huonetuoksuihin. Huonetuoksut sopivat hyvin niin kylpyhuoneeseen kuin eteiseenkin. Voit säätää tuoksun voimakkuutta tuoksutikkujen määrää vaihtelemalla. Sulje silmäsi ja anna ihanien tuoksuvivahteiden viedä sinut mennessään.

Tutustu myös kosmetiikkatuotteisiin, jotka hellivät ihoa. Kosmetiikkasarjaan kuuluu hellästi puhdistava käsi- ja vartalosaippua sekä ihoa hoitava käsi- ja vartalovoide.