Klassikot

Klassikot

Bestsellerit

Balmuir Bestsellerit -sivulle on koottu rakastetuimmat tuotteemme. Päivitä tyylisi asusteilla, jotka on valmistettu hienoimmista luonnonmateriaaleista. Sisusta koti laadukkailla kodintekstiileillä ja eleganteilla sisustustuotteilla. Valitse suosikkisi ja tilaa jo tänään.

Balmuirin Klassikot | Bestsellerit

Balmuirin klassikot -sivulle on koottu rakastetuimmat tuotteemme. Päivitä tyylisi asusteilla, jotka on valmistettu hienoimmista luonnonmateriaaleista. Sisusta koti laadukkailla kodintekstiileillä ja eleganteilla sisustustuotteilla. Valitse suosikkisi ja tilaa jo tänään.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Balmuir Klassikot | Bestsellerit

Balmuir klassikot -sivulle on koottu rakastetuimmat ja suosituimmat tuotteemme, jotka ovat kulkeneet mallistossa pitkään. Päivitä tyyli asusteilla, jotka on valmistettu laadukkaimmista luonnonmateriaaleista. Sisusta koti ajattomilla kodintekstiileillä ja eleganteilla sisustustuotteilla.

Rakastetuimmat tuotteet

Balmuirin suosituimpiin ja rakastetuimpiin klassikoihin kuuluvat pitkään mallistossa olleet tuotteet, jotka ovat valloittaneet asiakkaiden sydämet ympäri maailmaa. Balmuirin tuotteet erottuvat ajattomalla suunnittelullaan, harmoonisella värimaailmallaan ja korkealla laadullaan. Yksi tärkeimmistä periaatteistamme suunnittelussa on vaalia pitkää käyttöikää ja valmistaa kaikki tuotteemme vastuullisesti.  

Luonnonmateriaalit keskiössä

Valitsemme materiaalit tuotteisiimme laadun ja tuotteen käyttötarkoituksen perusteella ja suosimme esimerkiksi pehmeää, puhdasta kashmiria ja pitkäkuituista puuvillaa. Korkealaatuisen materiaalin tunnistaa ennen kaikkea siitä, miltä se tuntuu iholla: laadukas silkki laskeutuu kauniisti, viilentää lämpimässä ja lämmittää viileässä, kun taas pitkäkuituinen puuvilla tuntuu tiiviiltä ja sileältä. Oikeanlainen hoito takaa tuotteiden pitkäikäisyyyden.

Teemme tulevaisuuden klassikoita elämää kunnioittaen

Balmuirin tarina alkoi rakkaudesta käsityöperinteeseen, laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin ja pitkäikäisiin klassikkotuotteisiin. Mallistomme ja siten myös vastuullisuustyömme on muotoutunut niiden ympärille.

Tuotteemme suunnitellaan Punavuoressa Helsingissä, ja niillä on Design from Finland -merkki. Yksi tärkeimmistä periaatteistamme suunnittelussa on vaalia pitkää käyttöikää. Esimerkiksi uusien mallistojen vaatteet on suunniteltu niin, että ne sopivat yhteen aiempien mallistojen kanssa ja niistä on helppo yhdistellä erilaisia kokonaisuuksia. Yli 50 % mallistostamme on vuodesta toiseen jatkavia tuotteita. Useat tuotteet ovat olleet mallistossa yrityksen perustamisesta alkaen.