Balmuirin tarina

Balmuir on suomalainen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu vaatteista, asusteista sekä sisustus- ja lahjatuotteista. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen.

Balmuirin synnyinsija on Pohjois-Suomessa, missä luonto ympäröi päivittäistä elämää ja muuttuu vuodenaikojen mukana. Kaikki suunnittelutyö tehdään Suomessa, Helsinki Design Districtin sydämessä Punavuoressa. Balmuirille on myönnetty Design from Finland -merkki. 

Arvot 

Yrityksemme arvoja ovat laatu, luotettavuus, aitous ja vastuullisuus. Näitä arvoja haluamme vaalia jokapäiväisessä työssä läpi tuotantoketjujen. Uskomme, että korkea laatu on aina muodissa.

Voit tutustua tuotteisiimme Balmuir-verkkokaupan lisäksi Balmuir Storeissa sekä jälleenmyyjiemme myymälöissä. Toimitamme myös liikelahjoja yrityksille ja organisaatioille.


Mallistot JA INSPIRAATIO

BMuir-vaatemallistomme koostuu laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistetuista, ajattomista vaatteista, jotka ovat helposti yhdisteltävissä niin toisiinsa kuin Balmuirin muihin asusteisiin.

Balmuirin asustemallisto sisältää mm. huiveja, ponchoja, laukkuja ja hattuja. Sekä syksy/talvi- että kevät/kesämallistomme noudattavat yhtenäisiä, luonnonläheisiä väriteemoja, jotka maustamme viimeisimmillä trendiväreillä. 

Balmuirin sisustusmallisto on yhtenäinen kokonaisuus, jolla luodaan ylellistä tunnelmaa eri tiloihin. Balmuirin kodintekstiileillä ja sisustustuotteilla somistetaan kotien lisäksi myös korkeatasoisia hotelleja sekä ravintoloita, joissa tuotteilta vaaditaan korkean laadun ja näyttävyyden lisäksi helppohoitoisuutta ja pitkää käyttöikää.

Balmuir edustaa pohjoismaista puhtautta ajattomalla estetiikalla, runsaalla värimaailmalla sekä laadukkailla luonnonmateriaaleilla. Kaikki suunnittelutyö tehdään Suomessa, Helsinki Design Districtin sydämessä Punavuoressa. Balmuirille on myönnetty Design from Finland -merkki. 


Valmistus ja materiaalit

Balmuir-tuotteet valmistetaan korkealaatuisista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen. Yli 50 % tuotannostamme tapahtuu Euroopassa. Tuotteidemme valmistajat valikoidaan tarkoin, painoarvoina laatu ja vastuullisuus.

BMuir-mallistosta löytyy kashmirista, silkistä, silkki-kashmirista, mohairista, alpakasta ja pellavasta valmistettuja klassisia vaatteita naisille. Balmuirin nahkalaukkumallisto on tehty Euroopassa korkealaatuisesta nahasta. Balmuirin kashmirhuiveissa käytetään parasta Sisä-Mongolian kashmiria, joka on maailmanlaajuisesti arvostettua. Upean pehmeät ja lämpimät kid mohair -huivit ja peitot valmistetaan ja viimeistellään huolellisena käsityönä. Balmuirin baby alpakka -huivit ja -peitteet valmistetaan silkkisen pehmeästä alpakanvillasta.

Balmuirin kodin malliston pellavatuotteet ommellaan Euroopassa pellavasta, jossa on pehmeä pinta. Puuvillatuotteissamme käytetään muun muassa puuvillasatiinia että hienointa Supima-puuvillaa.