Balmuir Brand Store ja Outlet Oulu 

Aukioloajat ja osoite

Isokatu 26
90100 Oulu

+358-50-353-3112

brandstoreoulu@balmuir.com

 

Avoinna

Ma - pe 10 - 18

La 10 - 17

 

Seuraa meitä 

Facebook

Instagram

 

Tutustu uutuuksiin ja outlet-valikoimaan

Balmuirin Oulun myymälässä on esillä monipuolinen valikoima sisustus- ja muotituotteita. Kaikki liikkeestä ostetut tuotteet pakataan lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle.

Liikkeestä löytyy rakastetuimmat klassikkotuotteemme sekä raikkaat uutuustuotteemme. Myymälästä löydät myös mallistosta poistuvia tuotteita Outlet-hintaan. Asiantunteva henkilökuntamme antaa mielellään pukeutumisvinkkejä ja stailaa tyylikkään yhdistelmän BMuir-vaatteista ja siihen sopivasta huivista ja laukusta. Liikkeestämme löydät myös paljon ideoita kodinsisustukseen.

Astu sisään!

Koronaviruksen huomioiminen liikkeissä

Liikkeemme toimii tarkasti viranomaisohjeiden mukaan ja noudatamme liikkeissämme erityistä hygieniaa. Balmuirin henkilökunta käyttää maskeja, suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaille. Voit pyytää tarvittaessa maskin liikkeestä. Liikkeessä tarjolla käsidesiä asiakaskäyttöön heti ovella sekä kassalla. Panostamme erityisesti liikkeemme hygieniaan desinfioimalla kosketuspintoja useita kertoja päivässä. Turvataksemme asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvoinnin, pyydämme että tulet liikkeeseen vain terveenä ja kiinnität erityistä huomiota turvaväleihin. Mikäli liikkeessä on paljon asiakkaita, odotathan hetken liikkeen ulkopuolella.

Balmuir tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden yksityiseen ostoshetkeen Balmuir Brand Store -liikkeessä Rotuaarilla. Personal shopping on turvallinen ja eksklusiivinen ostospalvelu, jonka aikana keskitytään asiakkaan toiveisiin. Balmuir järjestää henkilökohtaisen myyjän ostoshetken ajaksi, sekä tarjoaa kuohuvaa, kahvia tai teetä asiakkaan toiveiden mukaan. Balmuir Brand Store tarjoaa asiakkaalle lahjan ostosten päätteeksi.

Voit varata yksityisen ostoshetken Balmuirille puhelimitse numerosta +358-50-353-3112 tai sähköpostista brandstoreoulu@balmuir.com.

Varaa yksityinen shoppailuhetki!

Suunnittele tuotteeseen haluamasi nimikointi 

Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu laukku, huivi tai vaikkapa kylpytakki tuo arjen pientä ylellisyyttä ja toimii myös persoonallisena lahjana.

Voimme painaa Balmuirin laukkuihin, lompakoihin ja avaimenperiin haluamasi nimen tai nimikirjaimet. Kaunis monogrammi on foliopainatus, joka tehdään yli 130 celsiusasteeseen lämpenevällä laitteella. Työ vaatii tarkkuutta. Oulun liikkeestämme ostetut tuotteet monogrammataan varastollamme, ja saat valmiit tuotteet 7-10 päivän kuluessa ostosta.

Myös Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-kashmirhuivit voidaan nimikoida brodeerauksella lisämaksusta. Esimerkiksi kylpytakin selkään voidaan nimikoida kauniilla kaunofontilla nimi tai puhuttelunimi, kuten rakas, kulta, äiti tai isä. Brodeeraus tehdään usein sävy sävyyn tuotteen kanssa, jolloin lopputulos on tyylikäs ja harmoninen. Brodeeraus tehdään Tampereella, joten brodeerattavien tuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa normaalia pidempi. 

Tervetuloa ostoksille ja inspiroitumaan!

Balmuir Oulu

Balmuir Oulu