Materiaaliopas

Balmuir

MATERIAALIOPAS

Sisusta makuuhuoneeseen harmoninen tunnelma Balmuirin vuodevaatteilla. Perkaalipuuvilla, puuvillasatiini, pellava ja silkki ovat korkealaatuisia materiaaleja, joilla kaikilla on omat erityispiirteensä. Tutustu materiaalioppaaseen ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopivat lakanat.

Puuvillasatiini – Hienostunutta kiiltoa

Puuvillasatiiniset vuodevaatteet hurmaavat pehmeydellään ja hienostuneella kiillollaan. Puuvillasatiinilakanat tuntuvat ylellisen pehmeiltä ihoa vasten.

Perkaalipuuvilla – Nuku kuin hotellissa

Perkaalipuuvilla eli percale on sileä ja erittäin pehmeä materiaali, joka tuo mieleen ylelliset hotellilakanat. Tiheäkudoksisessa ja kestävässä perkaalikankaassa on hieman rapea tuntuma ja himmeästi hohtava pinta.

Pellava – lämpötilaan mukautuva

Pellava on ekologinen, pitkäikäinen ja vahva luonnonkuitu, joka entisestään pehmenee käytössä. Pellava sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön, sillä se viilentää helteillä ja tuntuu miellyttävän lämpimältä kylmemmällä säällä. 

Silkki – Täydellinen kauneusunille

Korkealaatuinen silkkityynyliina varmistaa hyvät yöunet hemmotellen samalla ihoa ja hiuksia levon aikana. Silkki on hellävarainen luonnonmateriaali, joka sopii herkimmällekin iholle.

Langantiheys (TC)

Lankaluku kertoo lankojen määrän neliötuumalla kangasta. Lyhenne TC tulee sanoista thread count. Mitä suurempi langantiheys, sitä parempi laatu. 

Momme-luku

Momme-luku (mm) kertoo silkin painon. Marbel-tuotteissa on korkea momme-luku: 22. Silkkikangas on tarpeeksi paksu, mutta kuitenkin ilmava, ryhdikäs ja ihanan pehmeä iholla.  

Viihtyisä makuuhuone

Sisusta makuuhuoneesta kiireetön tila, jossa voi rentoutua pitkän päivän jälkeen. Petaa sänkyyn lempilakanasi ja täydennä petaus sisustustyynyillä ja päiväpeitolla. Balmuirin kodintekstiilit ovat saatavilla maanläheisissä perusväreissä, joita on helppo maustaa kauden sesonkiväreillä. Varmista hyvät yöunet upeilla silkkioloasuilla, jotka tuovat arkeen ylellisyyttä. Viimeistele tunnelma huonetuoksuilla tai tuoksukynttilöillä.