Kashmirvaatteet

Kashmirvaatteet

Naisten kashmirvaatteet

Ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongoliassa tuotetusta 100 % kashmirista valmistettuja vaatteita. Kashmirvaatteita on saatavilla rajoitetusti, joten tilaa suosikkisi nyt!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Laadukkaat naisten kashmirvaatteet

BMuir-kashmirmallisto sisältää hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja neuletakkeja, neulepuseroita,  housuja ja ponchoja. Kashmirvaatteet on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Pitääksesi kashmirtuotteen kauniina ja kestävänä säännöllinen huolto on tärkeää. Kashmirneuleelle tulee antaa lepopäiviä ja sitä on hyvä tuulettaa. Parhaiten neule pysyy muodossaan, kun säilytät sitä viikattuna. Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen huolellinen käsinpesu on mahdollista. Muistathan, että kashmirtuotteet tulee muotoilla kosteana ja kuivattaa tasolla. Lue lisää hoito-ohjeista. 

4 syytä valita kashmirvaate

 

  • Kashmirvaatteet ovat erittäin pehmeitä, miellyttäviä käyttää ja tuntuvat iholla erittäin hyvältä. Kashmir on myös hellävaraisempi iholle kuin tavallinen villa.
  • Kashmir on kestävä materiaali, joka säilyy hyväkuntoisena pitkään, kun sitä huolletaan oikein. Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin täältä.
  • Kashmirvilla on luonnonmateriaalina hengittävä, joten se ei aiheuta epämiellyttävää hikoilua ja mukautuu kehon lämpötilaan.
  • Kashmirvaatteet ovat tyylikkäitä ja klassisia, joten ne sopivat monenlaiseen pukeutumiseen ja kestävät aikaa. Nämä ominaisuudet tekevät kasmirvaatteista erinomaisen valinnan ihmisille, jotka arvostavat lämpöä, mukavuutta, kestävyyttä ja tyylikkyyttä vaatteissaan.