Alavilla mailla hallan vaara

Syksy / Talvi 2024 -mallisto

Syksyn ja talven 2024-2025 mallisto "Alavilla mailla hallan vaara" on saanut nimensä vanhasta suomalaisesta sananlaskusta, joka maalaa vaikuttavan maiseman huuruisen syksyisestä luonnosta. Malliston teemana on pelkistetty, ajoittain jopa karu luonto sekä yksinkertaisuuden kauneus. Syksyn ja talven mallistossa minimalistinen suunnittelu nostaa korkealaatuiset materiaalit malliston keskiöön. Malliston värimaailma myös heijastaa talveen valmistautuvaa luontoa, jossa toistuu savun, lakan, horsman ja karpalon sävyt.

 

Tulevana syksynä kietoudutaan laadukkaiden materiaalien syleilyyn

 

Sujahda pehmeän torkkupeiton sisälle ja nauti laadukkaiden materiaalien lämmöstä ja monikäyttöisyydestä iltojen viiletessä. 

Balmuir Vienna -vuodevaatteista on saapunut syksyn valikoimaan tyylikkäät värit smoke ja black. Vienna-sarjan tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta supima-puuvillasta korkealla lankaluvulla (300TC) Portugalissa.

Tiiviin percale-kudonnan ansiosta vuodevaatteilla on hennosti hohtava silkkisen pehmeä kosketuspinta. Pussilakanaa ja tyynyliinoja koristaa kaksirivinen koristebrodeeraus, joka tuo ryhdikkyyttä petaukseen.

 

Layers of Softness

Tuo kodinsisustukseen pehmeää kerroksellisuutta Balmuirin mallistouutuuksilla. Ikoninen B-Logo sarja, johon kuuluvat B-logo-koristetyynyt ja -peitto, on saanut raikkaan ilmeen uusista kausisävyistä.

Hiekkainen yhdistelmä kamelia ja luonnonvalkoista on harmoninen sävyvalinta, kun kaipaat sisustukseen pehmeyttä ja lämpöä, kun taas mustavalkoinen sävy-yhdistelmä tuo eleganttia särmikkyyttä kotiisi. B-logo sarjan tuotteet on valmistettu laadukkaan villan ja kashmirin yhdistelmästä, jotka yhdessä edustavat arvokkuutta ja tyylikkyyttä parhaimmillaan.

Huovat ja tyynynpäälliset ovat viimeistelty reunoista paksuilla huopaompeleilla, jotka tuovat tuotteille ryhdikkyyttä. B-logo-sarjan tuotteet ovat toiselta puolelta vaaleampia ja toiselta puolelta tummempia värien vaihtuessa peilikuvina. Näin sisustuksen ilmettä voidaan helposti muuttaa kääntämällä tuote toisin päin. 

Tutustu sesongin uutuuksiin

  1. vienna pussilakana, pussilakana, musta
    Vienna-pussilakana
    Alkaen 200,00 €
  2. vienna-tyynyliina, tyynyliina
    Vienna-tyynyliina
    Alkaen 50,00 €

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LIIKKEESEEMME!