Housut

Housut

Naisten housut ja shortsit

BMuir-mallistosta löydät hienoimmista luonnonmateriaaleista valmistettuja naisten housuja ja shortseja. BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä. Tuotteita on rajoitettu määrä, joten tilaa suosikkisi jo tänään.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Naisten laadukkaat housut ja shortsit

Naisten BMuir-vaatemalliston laadukkaat housut on valmistettu pellavasta, kashmirista tai silkistä ja ne ovat erinomainen valinta vaativammallekin vaatekaapin omistajalle. Nämä ylelliset materiaalit tarjoavat paitsi erinomaisen laadun, myös hienostuneen ulkonäön.

Pellavasta valmistetut housut ja shortsit ovat ihanteellisia lämpiminä kesäpäivinä, sillä ne ovat hengittäviä ja tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Pellava on myös erittäin kestävä materiaali, joka kestää hyvin aikaa ja käyttöä. Pellavahousut ja -shortsit sopivat mainiosti niin rentoon vapaa-aikaan kuin juhlavampaankin tilaisuuteen.

Kashmir on yksi maailman ylellisimmistä materiaaleista, jonka pehmeys ja lämpö ovat vertaansa vailla. Kashmirhousut ovat täydellinen valinta viileämpään vuodenaikaan, sillä ne tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten ja pitävät lämpimänä. Materiaalina kashmir on myös kestävä ja pitkäikäinen, joten nämä housut ovat sijoitus tulevaisuuteen.

Silkki on toinen ylellinen materiaali, joka on käytössä korkealuokkaisessa BMuir-mallistossa. Silkkihousut ovat erittäin sileitä ja kevyitä, ja ne sopivat mainiosti juhlavampaan tilaisuuteen. Silkki on myös kestävä materiaali, hyvin hoidettuna se säilyttää ulkonäkönsä pitkään.

Pellavasta, kashmirista ja silkistä valmistetut naisten alaosat tarjoavat huippulaadun ja ylellisyyden tunteen, joka kestää pitkään. Nämä materiaalit ovat erittäin mukavia päällä ja ne sopivat erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin.