Takit

Takit

Takit

Ilmojen viilentyessä on aika panostaa laadukkaaseen takkiin. Pehmeät luonnonmateriaalit, elegantit leikkaukset ja harkitut yksityiskohdat tekevät BMuir-takista pitkäikäisen kumppanin. Tutustu myös yhteensopiviin huiveihin >

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ihastu uutuustakkeihin

​​​​​​​Kaipaatko takkiisi ryhdikästä ilmettä? Modernin Ginger-villakangastakin kaksinkertainen kangas on pehmeää villakashmirsekoitetta. Takissa on kauniit tikatut yksityiskohdat, näyttävä kaksiosainen kaulus, suuret päälleommellut taskut ja erillinen vyö.

​​​​​​​Miten olisi linjakkaan elegantti takki? Pitkä Gemma-takki on valmistettu laadukkaasta villan, kashmirin ja silkin sekoitteesta. Tikatut yksityiskohdat, shaalikaulus ja silkkivuori antavat takille ylellisen ilmeen. Kiinnitys napilla ja kangasvyöllä.

Vai sittenkin jotain persoonallisempaa? Kaksirivinen, oversize Greta-takki on trendikäs valinta. Kaunis bukleepinta on valmistettu alpakanvillan, lampaan ensivillan ja polyesterin sekoitteesta. Laskettu hartialinja ja tikatut yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden.

Mikäli haluat näyttävän statement-takin, valintasi on Teddy-takki. Pörröinen materiaali on alpakanvillaa ja villaa puuvillapohjalla. Kaksirivinen, muhkea takki sopii loistavasti niin moneen tyyliin ja tilaisuuteen.

Yhteensopivat huivit

BMuir-vaatemallisto

Outlet-muoti