Takit

Takit

Takit

BMuir-takkimalliston tuotteet ovat täydellinen yhdistelmä ajatonta designia ja käytännöllisyyttä. Laadun takaavat huolellisesti valitut hienoimmat materiaalit.

Untuvamallisto -30 %

Valmistaudu talveen hankkimalla laadukas untuvatakki. Tarjoamme nyt -30 % edun kaikista untuvatakeista 7. marraskuuta saakka. Kampanjasäännöt >

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ihastu naisten takkeihin

Balmuirin Bmuir-malliston päällystakit pitävät sinut lämpimänä vuoden kylminä kuukausina. Takkimme edustavat ajatonta ja eleganttia designia, joka kestää aikaa ja säilyy vaatekaapissasi pitkään. Valikoimastamme löytyy takkimalleja niin käytännöllisyyttä vaativaan arkeen kuin tyylikkyyttä vaativiin tilanteisiin.

Naisten takkeja jokaiseen tilaisuuteen

Oli kyseessä sitten juhla, työpaikka tai rento illanvietto, oikeanlainen takki on avain monipuoliseen ja tyylikkääseen vaatekaappiin. Sijoita laadukkaaseen takkiin, ja olet aina valmis kohtaamaan päivän tunnelman, oli tilaisuus mikä tahansa.

Materiaali keskiössä takkia valitessa

Laadukas ja ajaton Bmuir-takki valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Korkea laatu näkyy myös yksityiskohdissa, kuten ommelluissa saumoissa ja napituksessa. Laadukas takki säilyttää ulkonäkönsä ja ominaisuudet vuosien ajan, mikä tekee siitä ajattoman vaatekappaleen. Lämmin ja klassisen kaunis takki, joka on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista, on vaatekaapin helmi, joka kestää aikaa ja muotivirtauksia.