Balmuir Brand Store Helsinki

Aukioloajat ja osoite

Pohjoisesplanadi 25-27

00100 Helsinki

 

+358-50-406-2830

brandstorehelsinki@balmuir.com

 

Avoinna

ma - pe 10 - 19

la 10 - 17

 

 

Seuraa meitä

Facebook

Instagram

Balmuirin liike Helsingin ydinkeskustassa

Balmuirin Esplanadin lippulaivamyymälässä on esillä monipuolinen valikoima sisustus- ja muotituotteita. Kaikki liikkeestä ostetut tuotteet pakataan lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle.

Liikkeestä löytyy rakastetuimmat klassikkotuotteemme sekä raikkaat uutuustuotteemme. Asiantunteva henkilökuntamme antaa mielellään pukeutumisvinkkejä ja stailaa tyylikkään yhdistelmän BMuir-vaatteista ja siihen sopivasta huivista ja laukusta. Liikkeestämme löydät myös paljon ideoita kodinsisustukseen.

Astu sisään!

Koronaviruksen huomioiminen liikkeissä

Liikkeemme toimii tarkasti viranomaisohjeiden mukaan ja noudatamme liikkeissämme erityistä hygieniaa. Balmuirin henkilökunta käyttää maskeja, suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaille. Voit pyytää tarvittaessa maskin liikkeestä. Liikkeessä tarjolla käsidesiä asiakaskäyttöön heti ovella sekä kassalla. Panostamme erityisesti liikkeemme hygieniaan desinfioimalla kosketuspintoja useita kertoja päivässä. Turvataksemme asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvoinnin, pyydämme että tulet liikkeeseen vain terveenä ja kiinnität erityistä huomiota turvaväleihin. Mikäli liikkeessä on paljon asiakkaita, odotathan hetken liikkeen ulkopuolella.

Voit varata liikkeeseemme yksityisen 30 minuutin shoppailuhetken, jolloin emme ota liikkeeseemme ketään muita asiakkaita. Personal shopping on turvallinen ja eksklusiivinen ostospalvelu, jonka aikana keskitytään asiakkaan toiveisiin. Balmuir järjestää henkilökohtaisen myyjän ostoshetken ajaksi, sekä tarjoaa kuohuvaa, kahvia tai teetä asiakkaan toiveiden mukaan. Balmuir Brand Store tarjoaa asiakkaalle lahjan ostosten päätteeksi. Voit varata yksityisen ostoshetken Balmuirille puhelimitse numerosta +358-50-406-2830 tai sähköpostitse brandstorehelsinki@balmuir.com

Varaa yksityinen shoppailuhetki!

Suunnittele tuotteeseen haluamasi nimikointi 

Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu laukku, huivi tai vaikkapa kylpytakki tuo arjen pientä ylellisyyttä ja toimii myös persoonallisena lahjana.

Voimme painaa liikkeessämme Balmuirin laukkuihin, lompakoihin ja avaimenperiin haluamasi nimen tai nimikirjaimet. Kaunis monogrammi on foliopainatus, joka tehdään yli 130 celsiusasteeseen lämpenevällä laitteella. Työ vaatii tarkkuutta, ja yhden tuotteen nimikointiin kuluukin noin 10-15 minuuttia. Monogrammaus on mahdollista saada hopean tai kullan värisenä.

Myös Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-kashmirhuivit voidaan nimikoida brodeerauksella lisämaksusta. Esimerkiksi kylpytakin selkään voidaan nimikoida kauniilla kaunofontilla nimi tai puhuttelunimi, kuten rakas, kulta, äiti tai isä. Brodeeraus tehdään usein sävy sävyyn tuotteen kanssa, jolloin lopputulos on tyylikäs ja harmoninen. Brodeeraus tehdään Tampereella, joten brodeerattavien tuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa normaalia pidempi. 

Tervetuloa ostoksille ja inspiroitumaan!

Lämpimästi tervetuloa liikkeeseemme!