Balmuir-klassikot

Balmuir-klassikot

Balmuirilla on luomme ajattomia klassikoita, jotka kestävät aikaa. Tällä sivulla esittelemme Balmuirin tuoteklassikoita, jotka ovat pysyneet osana Balmuirin mallistoa ja tarinaa alusta alkaen.

Kuukauden klassikko: 

Helsinki-huivi

Balmuirin ikoninen Helsinki-huivi on yksi Balmuirin pitkäaikaisimmista ja tunnetuimmista tuotteista. Kevyt mutta lämmin huivi on valmistettu erittäin hienosta ja pehmeästä 100 % kashmirista. Korkean laadun takaa tarkkaan valikoidun materiaalin lisäksi langan huolellinen kehrääminen ja perinteinen neulonta. Huivia kehystää pienet, käsin kierretyt hapsut.

Helsinki-huivi on helppo pakata mukaan elämän jokaiseen hetkeen, sillä se ei rypisty tai vie laukussa tilaa. Huivin voi avata leveäksi shaaliksi tai kietoa ohuesti kaulan ympärille.

Vuosien aikana Helsinki-huivia on valmistettu yli 80 eri sävyssä. Parhaillaan Helsinki-huivin värivalikoima kattaa jopa 15 eri sävyä. 

Sisilia-keittiöpellavat

Sisilia-keittiötekstiilimallisto on kulkenut osana kodin mallistoa jo yli 10 vuotta. Malliston keittiöpellavat valmistetaan Liettuassa 100 % pellavasta. Tuotteiden valmistuksessa käytetään erityistä esikäsittelymenetelmää, joka pitää tuotteiden pellavamateriaalin kauniina ja pehmeänä pesusta toiseen.

Kahdesti vuodessa mallisto täydentyy uusilla, vuodenaikaan sopivilla kausisävyillä malliston jatkavien klassikkosävyjen rinnalle. Mallisto onkin ollut saatavilla vuosien aikana yli 50 eri vaihtuvassa kausisävyssä. Sisilia-keittiöpellavat ovat elegantti ja helppo tapa tuoda ripaus ylellisyyttä keittiöön sekä kattaukseen. Malliston tuotteet valikoituvat myös Balmuirin suosituimmiksi kesän mökkituliaisiksi vuodesta toiseen.

Sisilia keittiöpellavat

Balmuir ja Mifuko lanseeraavat yhteistyössä lifestyle-malliston, jossa käsityöperinne ja sen taidon ylläpitäminen ovat keskiössä. Mallisto sisältää ajattomia ja kauniita käsityötuotteita, joiden tarkoitus on tuottaa iloa sekä käyttäjälle että tuotteen valmistajalle Ghanassa. Malliston tuotteita ovat korilaukku, kortitarjotin ja lyhty, joka on saatavilla kahdessa eri koossa.

Malliston tuotteet valmistetaan käsityöperinteitä kunnioittaen vahvasta, aikaa kestävästä elefanttiheinästä, joka kasvaa villinä Pohjois-Ghanassa. Tuotteet valmistetaan perinteisillä punontatekniikoilla, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin kestäviä.