Balmuir Sleep Spa

Tiedote 11.1.2021


Balmuirin makuuhuonetuotteilla voi luoda ylellisen hotellimaisen petauksen tai rennon vapaa-ajanasunnon tunnelman.

Balmuirin liinavaatteilla voi helposti sisustaa harmonisen ja ylellisen tunnelman makuuhuoneeseen. Tyylin voi valita omaan sisustukseen sointuvaksi eri materiaaleista ja väreistä. Tyylikkään ja hotellimaisen tunnelman saa luotua hillityn värisillä puuvillasatiini- ja perkaalivuodevaatteilla. Rennon boheemin tyylin saa puolestaan valitsemalla pellavavuodevaatteet ja käyttäen kauden aksenttivärejä.

Balmuir Sleep Spa

Perkaalipuuvilla

Kaikkien Balmuir-tuotteiden laatu syntyy tarkoin valituista luonnonmateriaaleista, myös vuodevaatteissa. Balmuirin valikoimiin on kuulunut usean vuoden ajan pellava- ja puuvillasatiinivuodevaatteet. Keväällä 2021 Balmuir lanseeraa uuden Caspian-perkaalivuodevaatemalliston, joka on egyptiläistä puuvillaa. Perkaalikangas on tiiviskudoksista, ja siinä on ylellinen hotelleista tuttu rapea tuntuma. Caspian-vuodevaatteiden langantiheys on 300. Perkaali tuntuu ihoa vasten hieman viileältä, joten se on erittäin hyvä valinta etenkin lämpiminä kesäkuukausina. Perkaalipuuvillaiset Balmuir-vuodevaatteet valmistetaan Portugalissa.

Värit: White, taupe ja grey

Saatavilla: 01/2021


Balmuir Puuvillasatiini

Puuvillasatiini

Puuvillasatiinivuodevaatteilla saa luotua ylellisyyttä makuuhuoneen sisustukseen. Materiaali on hohtavan kiiltävä ja pehmeä, lisäksi se siliää helpommin kuin pellava tai perkaali. Balmuirin Castellana-puuvillasatiinisten vuodevaatteiden langantiheys on 300. Tämä tekee vuodevaatteen pinnasta ylellisen pehmeän ja kestävän. SS21-mallistossa saatavilla kausiväri blush. Puuvillasatiiniset Balmuir-vuodevaatteet valmistetaan Portugalissa.

Värit: White, taupe, grey ja blush

Saatavilla: 01/2021

Balmuir Pellava vuodevaatteet

Pellava

Pellavavuodevaatteet sopivat hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Pellava imee hyvin kosteutta ja siirtää pois kehon ylimääräistä lämpöä, kuitenkin tuntuen lämpimältä. Pellavavuodevaatteet usein koetaan helppohoitoisiksi, kun niitä ei välttämättä tarvitse silittää pesun jälkeen, sillä ne voivat olla rennon ryppyiset. SS21-malliston väreinä ovat seagrass, blush ja old rose. Pellavavuodevaatteet valmistetaan Liettuassa.

Värit: Optical white, linen melange, light grey melange

Sesonkivärit: Seagrass, blush ja old rose saatavilla 50x60 cm tyynyliinoissa

Saatavilla: 01/2021

Marbel-silkki

Balmuirin kodin silkkivalikoimaan kuuluu silkkipyjama, -aamutakki ja -maski. Lisäksi keväällä 2021 Balmuir lanseeraa Marbel-silkkityynyn, joka hemmottelee nukkujan ihoa ja hiuksia levon aikana.

Värit: Light taupe ja ivory

Saatavilla: 02/2021 

Kodintekstiilit

Balmuirin tekstiileillä voi sisustaa harmonisen ja ylellisen tunnelman. Makuuhuoneen sisustuksen voi viimeistellä kokonaisuuksiin sointuvilla torkkupeitoilla ja koristetyynyillä. Balmuir lanseeraa keväällä 2021 samettiset Cassia-päiväpeiton ja -koristetyynyt, jotka sopivat täydellisesti yhteen Caspian-vuodevaatesarjan kanssa. Balmuir lanseeraa myös puuvillaisen palmikkokuvioisen Ambel-koristetyynynpäällisen ja -peiton. Tunnelmaa makuuhuoneeseen voi luoda myös erilaisten huonetuoksujen avulla.

Balmuir Perkaali Puuvilla