Puuvillasatiini

Puuvillasatiini

Vuodevaatteet puuvillasatiinia

Puuvillasatiinista valmistetut pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakanat hurmaavat pehmeydellään ja hienostuneella kiillollaan. Satiinivuodevaatteet tuovat makuuhuoneen sisustukseen klassista eleganssia.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Puuvillasatiini tuo hienostunutta kiiltoa makuuhuoneeseen

Laadukkaat vuodevaatteet takaavat onnistuneet yöunet. Puuvillasatiiniset vuodevaatteet hurmaavat pehmeydellään ja hienostuneella kiillollaan. Puuvillasatiini on erinomainen valinta, kun makuuhuoneeseen halutaan luoda rauhallisen loistelias tunnelma.

Mitä on puuvillasatiini?

Puuvillasatiini on puuvillasta ja satiinista kudottu materiaali. Se on valmistettu satiinisidoksella, jonka kudoksessa kulkee lanka neljän loimilangan yli ja yhden ali. Näin kankaan pintaan saadaan kaunis kiilto ja pehmeä pinta.

Puuvillasatiini on ominaisuuksiltaan sileä, tiivis ja hieman kiiltävä materiaali. Satiinikudottu kangas on erityisen tiivis, jonka ansiosta vuodevaatteet eivät pölytä tai nyppyynny käytössä, joten se sopii erinomaisesti herkkäihoisille ja allergikoille. Puuvillasatiini on myös helppohoitoinen materiaali.

Balmuir-puuvillasatiinilakanat

Balmuirin puuvillasatiinista valmistetut lakanat tuovat ihastuttavaa ylellisyyttä makuuhuoneeseen. Lakanavalikoimasta löytyy puuvillasatiinityynyliinoja sekä puuvillasatiinipussilakanoita ja puuvillasatiinialuslakanoita. Balmuirin puuvillasatiinimalliston lakanat on saatavilla useammassa värissä sekä jakardikudotulla BB-ketjukuviolla. Kaikkia lakanoita yhdistää heleä kiilto sekä ensiluokkaisen laadun takaava korkea lankaluku 300TC. Puuvillasatiiniliinavaatteet valmistetaan Portugalissa