Marina-silkkiyöpaita

Alkaen 250,00 €
Varastossa

Elegantti Marina-silkkiyöpaita tuntuu vastustamattoman pehmeältä iholla. 100 % silkistä valmistetussa yöpaidassa on naisellinen leikkaus ja ohuet, säädettävät olkaimet.

Elegantti Marina-silkkiyöpaita tuntuu vastustamattoman pehmeältä iholla. 100 % silkistä valmistetussa yöpaidassa on naisellinen leikkaus ja ohuet, säädettävät olkaimet. Silkkikankaan korkea momme-luku 22 varmistaa ensiluokkaisen laadun ja upean pehmeyden. Tutustu myös yhteensopivaan Marbel-silkkiaamutakkiin.

Lisätietoja
SKUmarina-silk-nightdress-light-taupe
VäriLight taupe
Kokotiedot

Tutustu mittataulukkoon >

Hoito-ohjeKäsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Silitys tarvittaessa matalalla lämmöllä. Kuivapesua suositellaan.
ValmistusmaaKiina
Materiaali100 % silkki, 22 momme
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
Muuta

Silkkioloasumallisto koostuu naisten aamutakeista, pyjamista, yöasuista sekä unimaskeista. Hemmottele itseäsi tai muista rakkaimpaasi silkkioloasulla, joka tuo arkeen ylellisyyttä. Miellyttävän pehmeä silkki hellii herkempääkin ihoa. Silkki mukautuu lämpötilaan, minkä ansiosta se tarpeen mukaan joko lämmittää tai viilentää vuodenaikojen vaihtuessa.

Silkkioloasut

Hoito-ohjeet silkkituotteille

Suosittelemme silkkituotteille kuivapesua. Vesipesun kanssa tulee olla erityisen varovainen. Silkkituotteet eivät kestä voimakkaita pesuaineita, valkaisuaineita, korkeita pesulämpötiloja tai linkousta. 

Päivittäinen huolto:

  • Usein silkkituotteelle riittää pelkkä tuuletus, mutta mikäli tuote likaantuu, tahrat kannattaa puhdistaa välittömästi.

  • Solmut ja taitteet kannattaa avata aina käytön jälkeen.

  • Vältä kohtisuoraa auringonvaloa.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä