Silkkioloasut

Silkkioloasut

Silkkioloasut

Marbel-silkkimallisto koostuu naisten aamutakeista, pyjamista, tyynyliinoista sekä unimaskeista. Hienostuneet silkkioloasut tuovat arkeen ylellisyyttä. Miellyttävän pehmeä silkki hellii herkempääkin ihoa.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Naisten oloasut 100 % silkkiä

Hemmottele itseäsi tai rakkaimpaasi laadukkaalla silkkioloasulla. Miellyttävän pehmeä silkki hellii herkempääkin ihoa. Silkki mukautuu lämpötilaan, minkä ansiosta se tarpeen mukaan joko lämmittää tai viilentää vuodenaikojen vaihtuessa. Silkki on hengittävä ja ihoa hoitava materiaali, joka sisältää luontaisesti proteiineja ja aminohappoja. Himmeästi hohtava silkki saa oloasujen värit hehkumaan.

Momme-luku (mm) kertoo silkin painosta ja kankaaseen käytetyn silkkikuidun määrästä. Mitä suurempi mm-luku on, sitä laadukkaampi ja painavampi silkkikangas on. Balmuirin Marbel-silkkituotteiden mm-luku on 22, mikä tekee tuotteista korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Silkkituotteiden kangas on tarpeeksi paksu pesua ja huoltoa varten, mutta kuitenkin ilmava, ryhdikäs ja hemmottelevan pehmeä iholla. Korkea momme-luku takaa myös kankaan läpikuultamattomuuden.

Nimikoitavat silkkiset unimaskit ja yöasut

Halutessasi voit personoida Marbel-tuotteesi brodeerauksella nimellä tai nimikirjaimilla. Brodeerauksessa käytetään kaunista kaunofonttia sävy sävyyn tuotteen kanssa. Lue lisää nimikoiduista Balmuir-tuotteista >