Kesäkohteena Balmuir-myymälä

Balmuir-blogi 25. maaliskuuta 2021

Balmuir Brand Storeissa asiakas pääsee kokemaan Balmuirin maailman aidoimmillaan, niin visuaalisesti, materiaaleja koskettamalla kuin ensiluokkaisen asiakaspalvelun myötä.

 

Balmuir Brand Stores

 

Balmuirilla on kaksi liikettä Helsingissä ja yksi Oulussa

Balmuir Brand Storet Helsingissä ja Oulussa sijaitsevat aivan kaupunkien sydämessä, Pohjois-Esplanadin sykkeessä ja Valkean kupeessa.

Helsingistä käsin tehdään paljon esimerkiksi sosiaalisen median sisältöä ja Balmuirin live shopping -lähetyksiä.

Oulusta, Balmuirin ensimmäisenä avatusta omasta liikkeestä, löydät uusimman valikoiman lisäksi myös pienen outlet-osaston, josta teet erikoishintaisia löytöjä ympäri vuoden.

Helsinki Outletissa on Balmuirin oma outlet-myymälä, jossa on tarjolla niin erikoiseriä sekä edellisten sesonkien tuotteita tarjoushinnoin.

 

Balmuir Brand Stores

 

Pitkäaikaiset asiakassuhteet

Kesän heräillessä myymälöissä odotetaan jo innolla pikkuhiljaa kasvavia asiakasmääriä liikkumisen vapautuessa entisestään.

Balmuirilla asiakkaiden ilo on myös henkilökunnan ilo.

– Näin etätyön aikana me täällä liikkeessä olemme olleet onnekkaita, kun saamme tavata asiakkaita, Helsingin Brand Storelta kerrotaan.

Laatutietoisten asiakkaiden kanssa syntyy usein pitkiäkin suhteita, esimerkiksi Oulun Brand Storessa on ollut kanta-asiakkaita lähes alusta saakka. Asiakkaiden toiveita tuotteista myös välitetään suoraan Punavuoreen Balmuirin suunnittelijoille.

Balmuir on usein mukana myös asiakkaiden tärkeissä päivissä.

– Vähän aikaa sitten etsimme yhdessä asiakkaalle vaaleaa huivia hänen omiin häihinsä, Balmuir Outletista kerrotaan.

 

Balmuir Brand Stores

 

Paljon lahjaideoita kesän juhliin ja mökille

Kesän juhlakauteen löytyy Balmuirilta valikoimaa pienistä mökkivierailuista suurempiinkin juhliin niin pukeutumisen kuin lahjojen saralla. Esimerkiksi klassikoiksi nousseet Helsinki- tai Capri-huivit ovat suosittuja. Brodeerattavat Portofino-kylpytakit ja -tohvelit ovat ihana häälahjaidea.

– Pienet nahkatuotteet, kuten korttikotelot, avaimenperät tai laukut, voimme nimikoida myymälässämme asiakkaan odottaessa. Personoitu tuote erittäin tykätty ja hyvin henkilökohtainen lahja, Oulusta vinkataan.

Kesän myötä myymälöissä odotetaan jälleen myös kotimaan matkailijoita vierailulle liikkeisiimme. Henkilökuntamme on paikalla asiakkaita varten, joten pieniäkään kysymyksiä ei kannata epäröidä. Ota seurantaan myös myymälöiden oma Instagram-tili @balmuirbrandstores, jotta pysyt perillä siitä, mitä myymälöissä kulloinkin tapahtuu.