Live Shopping

 

Balmuir live shopping - kesä 2021

Live shopping on uusi elämyksellinen tapa tehdä ostoksia. Live shoppingiin voi osallistua matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Live Shopping Patisse a Lodyn kanssa

Tiistaina 31.8.2021 keskustelimme tulevan syksyn ja talven trendeistä Patisse A Lodyn kanssa. Live shopping -lähetyksessä pääsit inspiroitumaan Patissen stailaamista lookeista ja rohkeasta värien käytöstä.


Live Shopping: Vierailu Vanajanlinnassa

Live shopping -lähetyksessä vierailimme tunnelmallisessa Vanajanlinnassa ja esittelimme syksyn 2021 syysmallistomme.


Live Shopping: Iisa Strandin kanssa

Pääsimme mukaan vierailulle sisustussuunnittelija Iisa Strandin kotiin. Live shoppingissa pääsit tutustumaan syksyn sisustustrendeihin yhdessä Iisan ja Balmuirin kanssa.


Live Shopping: Kukkakauppa inbloom: syksyn kukkatrendit

Live shoppingissa tutustuttiin kukkien maailmaan ja syksyn kukkatrendeihin kukkakauppa Inbloomin kanssa.


Live Shopping: Juhlavat kattausvinkit kesään

Live Shopping järjestettiin Esplanadin puistossa.


Live Shopping: Vinkit juhliin

Live shopping -lähetyksessä Helsingin Balmuir-liikkeen henkilökunta esitteli viime hetken lahjavinkkejä ja ideoita juhlapukeutumiseen.


Live Shopping: Susanna Arnallin kanssa

Palkittu kiinteistönvälittäjä Susanna Arnall esitteli lähetyksessä suosikkituotteensa kodin stailaukseen. Tapahtuman aikana vastailtiin katsojien kysymyksiin sekä tutustuttiin Balmuirin sisustustuotteisiin ja Susannan myyntikohteeseen Helsingin Munkkisaaressa.


Live Shopping Vesa Silverin kanssa

Live shoppingissa Vesa Silver esitteli kesän juhlapukeutumista ja antoi tyylivinkkejä. Vesa Silver on jo useiden vuosien ajan työskennellyt muoti- ja media-alalla, ja hän tekee stailauksia niin artisteille kuvauksiin, musiikkivideoille ja kiertueille kuin erilaisiin tv-ohjelmiin. Silver tekee asiakkailleen myös henkilökohtaisia stailauksia ja toimii heille personal shopperina.


Live Shopping: Metti Forsselin kanssa

Ensimmäinen live-lähetys tehtiin yhteistyössä Metti Forssellin kanssa. Lähetyksessä tutustuttiin Metin mökin uudistettuun ilmeeseen sekä Balmuirin kesäuutuuksiin.