Vienna-pussilakana

Alkaen 200,00 €
Varastossa

Korkealaatuinen Supima-puuvilla antaa Vienna liinavaateille erityisen sileän ja kestävän pinnan. Tiivis percale-kudonta tekee kosketuspinnasta silkkisen pehmeän ja hennon hohtavan. Liinavaatteita koristaa klassiset ja näyttävät koristebrodeeraukset.

Balmuir Vienna -pussilakana on valmistettu korkealaatuisesta supima-puuvillasta. Lakanoilla on korkea lankaluku 300TC. Tiiviin percale-kudonnan ansiosta vuodevaatteilla on hennosti hohtava silkkisen pehmeä kosketuspinta. Pussilakanaa koristaa kaksirivinen koristebrodeeraus lakanan yläreunassa tuoden klassista eleganssia petaukseen. Pussilakanoissa on alareunassa kuminapit, jotka kestävät mankelointia. Tuote on valmistettu Portugalissa.

Lisätietoja
SKUVienna-duvet-cover-several-sizes-black
VäriValkoinen / Musta
Hoito-ohjeKonepesu 40°C. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
ValmistusmaaPortugali
Materiaali100% puuvilla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
Muuta

Kaikki pussilakanat

Puuvillasatiini – hienostunutta kiiltoa

Puuvillasatiinilakanoille on tyypillistä korkea kiilto ja ylellinen tuntu. Puuvillasatiiniset vuodevaatteet hurmaavat pehmeydellään ja hienostuneella kiillollaan. Puuvillasatiiniset vuodevaatteet tuntuvat silkkisen pehmeiltä ihoa vasten ja ne tuovat makuuhuoneen sisustukseen klassista eleganssia. 

Lankaluku kertoo lankojen määrän neliötuumalla kangasta. Lyhenne TC tulee sanoista thread count. Mitä suurempi langantiheys, sitä parempi laatu. Satiinikudottujen lakanoiden lankatiheys on korkea, vähintään 300TC. Tämä tekee lakanoista erityisen kestävät, mutta myös sileät, sillä vastaavia lankoja käytetään vain kaikkein hienoimpien vuodevaatteiden valmistuksessa. Lakanoissa on käytetty tiukkakierteistä lankaa, jolloin siitä kudotut kankaat tuntuvat vahvalta ja tiiviiltä.

Hoito-ohjeet:

  • Käännä pussilakanat ja tyynyliinat nurinpäin ennen pesua.

  • Puuvillasatiinilakanat ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Useimmat puuvillatuotteet kestävät 60°C vesipesua. Tummat ja vaaleat sävyt suositellaan pestäväksi erillään.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä