Balmuirin verkkokauppa uudistui

Tiedote 28.9.2021

Balmuirin uudistunut verkkokauppa avattiin 28. syyskuuta 2021. Uudistuksessa verkkokauppa on saanut päivitetyn ulkoasun ja toiminnallisuuksia parannettiin asiakaskokemuksen parantamiseksi.

 

Verkkokaupan etusivulta löytyy jatkossa entistä enemmän vaihtelevaa inspiraatiota ja informaatiota uusista tuotteista sekä laadukkaista materiaaleistamme. Tuotteiden suodattamista on helpotettu ja värivaihtoehdot löytyvät tuotteiden kategorianäkymästä.

Tuotekortilla on entistä enemmän informaatiota samalla sivulta. Tuttujen tuote- ja materiaalitietojen sekä kuvien lisäksi löytyvät esimerkiksi tarkemmat hoito-ohjeet, tuotteen värivaihtoehdot sekä myymäläsaatavuus.

Balmuirin verkkokaupasta löytyvät edelleen laadukkaat BMuir-vaatteet, asusteet, kodintuotteet ja lahjat moneen tilaisuuteen. Tilatut tuotteet saa tuttuun tapaan lahjapaketoituina, jos valitsee kassalla lahjapaketoinnin.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudistuneesta sivustostamme, ja asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan niin sivuston käytössä kuin sopivien tuotteiden valinnassa.