Collection SS23

ON THE HORIZON

- Balmuir SS23

 

Balmuir SS23 On the Horizon -malliston tarina alkaa Ranskan Alpeilta, josta matkataan vuoden vaihteen jälkeen Ranskan Rivieralle nauttimaan kuumenevista kesäpäivistä Välimeren tunnelmissa. Balmuirin SS23-mallistossa nähdään paljon värejä, merellisiä kuoseja ja luonnollisia materiaaleja maustettuna ripauksella 70-luvun glamouria.

 

JOIE DE VIVRE

Ihastuttavan pehmeät kashmirneuleet

Vuoden ensimmäiset uutuusneuleet jatkavat Bellecote-sarjaa yhdistelemälä kaunista palmikko- ja ribbineulosta. 100 % kashmirista valmistetuissa neuleissa toistuu beigen ja valkoisen lisäksi hurmaava vaaleansininen.

 

Balmuir Bellecote rib-kashmirneule värissä ivory.

Balmuir Bellecote

Hurmaava kashmir

Laadukkaan kashmirin hienoutta mitataan microneissa asteikolla 14–30. Mitä pienempi luku, sitä hienompaa ja laadukkaampaa kuitu on. Balmuirin tuotteissa käytettävä kashmirkuitu 15,5–16 micronia ja pituudeltaan 34–35 millimetriä. Pitkä kuitu ei nyppyynny yhtä helposti kuin lyhyt. 80 % kashmirvalmistajistamme on läpikäynyt kolmannen osapuolen auditoinnin. Edellytämme, että eläinten hyvinvointi huomioidaan kaikessa toiminnassa.

MADEMOISELLE HOLIDAYS

Luo itsellesi hurmaava arki. Merinovilla-silkkineuleet ovat täydellisiä luottovaatteita toimistolle, kotona olemiseen tai vaikka matkalle. Yhdistele vaatekappaleita keskenään tai muiden BMuir-vaatteiden kanssa. 

Elegantti merinosilkki 

Balmuirin extra fine merinovilla-silkkisekoitus on materiaali, jossa yhdistyy kahden ylellisen luonnonmateriaalin parhaat ominaisuudet. Balmuirin merinovillasilkki on valmistettu 75 % extra fine -merinovillasta ja 25 % silkistä.

Hengittävä merinovilla on luonnon ihmemateriaali, joka tuo sekoitukseen hellävaraista lämpöä. Materiaali tuntuu päällä sileältä ja kevyeltä sopien täydellisesti tyylikkääseen kerrospukeutumiseen.