Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Nimikoidut lahjat

Nimikoidut lahjat

Personoidut ja nimikoidut lahjat

Anna erityisen henkilökohtainen lahja. Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu tuote tuo arkeen pientä ylellisyyttä ja ne toimivat myös hyvin persoonallisena lahjana.

Nimikoidut ja persoonalliset lahjat naiselle ja miehelle

Anna erityisen henkilökohtainen lahja. Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu tuote tuo arkeen pientä ylellisyyttä ja ne toimivat myös hyvin persoonallisena lahjana. Miten olisi vaikkapa omilla nimikirjaimilla personoitu nahkalaukku tai Balmuirin klassikko, Portofino-kylpytakki? Balmuirin valikoimista löydät esimerkiksi nimikoitavat lompakot, laukut, avaimenperät, passikotelot, huivit, pyyhkeet ja kylpytakit. Lue lisää nimikoinnista >

Kaikki verkkokaupasta tilatut Balmuir-tuotteet pakataan kauniisiin lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle. Voimme toimittaa valmiiksi paketoidun lahjan myös suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Valitse toimitusosoitteeksi tällöin lahjansaajan osoite ja kirjoita tervehdysviesti ostoskorin kommentti-kenttään.

Löydät valikoimastamme myös suositut Balmuir-lahjakortit – täydellinen viime hetken lahjaidea.