Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Nimikoidut lahjat

Nimikoidut lahjat

Personoidut ja nimikoidut lahjat -20 %

Tarjoamme -20 % normaalihintaisesta mallistostamme koodilla SEASON20 maaliskuun loppuun saakka.  Toimitamme verkkokauppatilaukset maksutta Suomeen. Lue lisää kampanjasäännöistä > 

Voimme toimittaa kauniisti paketoidut Balmuir-lahjat myös suoraan lahjansaajalle.

Nimikoidut ja persoonalliset lahjat naiselle ja miehelle

Anna erityisen henkilökohtainen lahja. Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu tuote tuo arkeen pientä ylellisyyttä ja ne toimivat myös hyvin persoonallisena lahjana.  Miten olisi vaikkapa persoonallinen nahkalaukku tai Balmuirin klassikko, Portofino-kylpytakki? Voit ostaa myös itsellesi tai ystävällesi lahjaksi kaunis nimikoitu laukku, lompakko, avaimenperä, passikotelo, huivi, pyyhe tai kylpytakki. Tuotteet personoidaan haluamallasi nimellä tai nimikirjaimilla. Lue lisää nimikoinnista >

Kaikki verkkokaupasta tilatut Balmuir-tuotteet pakataan kauniisiin satiininauhoin koristeltuihin lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle. Voimme toimittaa valmiiksi paketoidun lahjan myös suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Valitse toimitusosoitteeksi tällöin lahjansaajan osoite ja kirjoita tervehdysviesti ostoskorin kommentti-kenttään.

Toimitamme verkkokauppatilaukset maksutta Postin ja Matkahuollon noutopisteisiin. Voit myös valita toimituksen suoraan kotiin hintaan 8,90 €.

Tilaathan brodeerattut lahjat viimeistään maanantaina 27.4.2020, jolloin ne toimitetaan kauniisti paketoituna, valmiina lahjana perille ennen äitienpäivää. Brodeerattavia lahjoja on Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-huivit.

Löydät valikoimastamme myös suositut Balmuir-lahjakortit – täydellinen viime hetken lahjaidea.