Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Nimikoidut lahjat

Nimikoidut lahjat

Personoidut ja nimikoidut lahjat

Hanki rakkaimmillesi ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia lahjoja. Juuri nyt tarjoamme maksuttoman nimikoinnin 100 % kashmirista valmistettuihin Highland-huiveihin sekä maksuttoman toimituksen noutopisteisiin yli 50 € tilauksiin. Tilaa nimikoidut lahjat* viimeistään sunnuntaina 6. joulukuuta. Katso lisää ideoita joulukaupasta. Kampanjasäännöt >

Nimikoidut ja persoonalliset lahjat naiselle ja miehelle

*Nimikoitavien lahjojen viimeiset tilauspäivät:

  • Brodeerattavat lahjat (Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-huivit) tulee tilata viimeistään sunnuntaina 6.12.2020.
  • Monogrammattavat lahjat (laukut, lompakot, avaimenperät ja muut nahkaiset Balmuir-tuotteet) tulee tilata viimeistään sunnuntaina 13.12.2020.

Anna erityisen henkilökohtainen lahja. Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla. Nimikoitu tuote tuo arkeen pientä ylellisyyttä ja ne toimivat myös hyvin persoonallisena lahjana. Miten olisi vaikkapa omilla nimikirjaimilla personoitu nahkalaukku tai Balmuirin klassikko, Portofino-kylpytakki? Balmuirin valikoimista löydät esimerkiksi nimikoitavat lompakot, laukut, avaimenperät, passikotelot, huivit, pyyhkeet ja kylpytakit. Lue lisää nimikoinnista >

Kaikki verkkokaupasta tilatut Balmuir-tuotteet pakataan kauniisiin lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle. Voimme toimittaa valmiiksi paketoidun lahjan myös suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Valitse toimitusosoitteeksi tällöin lahjansaajan osoite ja kirjoita tervehdysviesti ostoskorin kommentti-kenttään.

Toimitamme yli 50 € verkkokauppatilaukset maksutta Postin ja Matkahuollon noutopisteisiin. Voit myös valita toimituksen suoraan kotiin.

Löydät valikoimastamme myös suositut Balmuir-lahjakortit – täydellinen viime hetken lahjaidea.