Personoitavat ja nimikoidut tuotteet

 

Personoitavat tuotteet

Osa Balmuirin tuotteista on personoitavissa nimellä tai nimikirjaimilla.
Personoitu laukku, huivi tai vaikkapa kylpytakki tuo arjen pientä ylellisyyttä ja toimii myös persoonallisena lahjana.

Nimikoitu laukku, lompakko ja avaimenperä

Balmuirin laukkuihin, lompakoihin ja avaimenperiin painamme  valitsemasi lyhyen nimen tai nimikirjaimet. Halutessasi saat tuotteen nimikoitua jo tilatessasi sen verkkokaupastamme. Jälkikäteen saat tuotteen nimikoitua Helsingin Brand Storessamme näyttämällä tuotteen mukana toimitettavaa aitoustodistusta. 

Kaunis monogrammi on foliopainatus, joka tehdään yli 130 celsiusasteeseen lämpenevällä laitteella. Työ vaatii tarkkuutta, ja yhden tuotteen nimikointiin kuluukin noin 10-15 minuuttia. 

Nimikoinnin paikka vaihtelee tuotteesta riippuen, ja käytettävissä ovat kaikki aakkosten kirjaimet sekä merkit & ja ♥.


kaulahuivi nimikirjaimilla

Kauniit, 100 % kashmirista valmistetut Highland-huivimme sopivat niin miehille kuin naisille. Halutessasi voit tilata kashmirhuivin myös nimikirjaimilla personoituna. Klassinen hapsuhuivi käyttäjän omilla nimikirjaimilla on erinomainen lahjaidea, joka lämmittää lahjansaajaa myös konkreettisesti.

Brodeeraukset Highland-huiveihin tehdään Tampereella. Brodeeraus tehdään sävy sävyyn huivin kanssa, jolloin lopputulos on tyylikäs ja harmoninen. Highland-huiviin voit brodeerata enintään kolme merkkiä. Huomioithan, että brodeerattavien tuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa normaalia pidempi ja brodeerauksesta peritään lisämaksu.


Nimikoitu kylpytakki ja pyyhe

Yksi Balmuirin suosituimmista tuotteista on Portofino-kylpytakki. Ylellisen pehmeästä Portofinosta on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja ja myös lasten kokoja. Kaikkien Portofino-kylpytakkien selkään voidaan lisämaksusta brodeerata käyttäjän nimi tai kutsumanimi. Miten olisi nimikoidut kylpytakit koko perheelle?  Nimikoidut kylpytakit ovat myös suosittu häälahja, sillä takkiin voi brodeerata vaikkapa nimet Mr. ja Mrs. Kylpytakin selkään mahtuu maksimissaan 12 merkkiä. Brodeeraus tehdään samalla värillä kuin kylpytakin kanttaukset.

Portofino-kylpytakkien pariksi sopivat supima-puuvillasta valmistetut muhkeat Lugano-pyyhkeet. Lisämaksusta niihin voidaan brodeerata nimikirjaimet sävy sävyyn pyyhkeen kanssa

Portofino-kylypytakit ja Lugano-pyyhkeet brodeerataan Highland-huivien tapaan Tampereella. Toimitusaika on noin kaksi viikkoa normaalia pidempi.