Carlo-tyynyliina

Alkaen 50,00 €
Varastossa

Korkealaatuinen Carlo-tyynyliina on valmistettu Portugalissa 100% supima-puuvillasta. Supima-puuvillaisessa tyynyliinassa on korkea lankaluku (500TC), joka takaa tuotteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tyynyliinassa on silkkisen kiiltävä pinta ja sen reunoja ympäröi koristesiivekkeet. Carlo-tyynyliinaan on mahdollista brodeerata nimikirjaimet tai nimi – omaan käyttöön tai lahjaksi.

Korkealaatuinen Carlo-tyynyliina on valmistettu Portugalissa 100% supima-puuvillasta. Supima-puuvilla on pitkäkuituinen ja laadukas puuvillalaatu, joka on kaksi kertaa vahvempaa kuin normaali puuvilla. Carlo-tyynyliina on valmistettu hohtavapintaisella satiinikudonnalla ja sen korkea lankaluku (500TC) takaa tuotteen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tyynyliina on viimeistelty koristesiivekkeillä. Anna erityisen henkilökohtainen lahja ja tilaa Carlo-tyynyliina nimikirjaimilla brodeerattuna.

Lisätietoja
SKUcarlo-pillow-case-desert-sand
VäriDesert sand
Hoito-ohjeKonepesu 40°C. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
ValmistusmaaPortugali
Materiaali100% Supima-puuvilla
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
LisätiedotHalutessasi voit personoida tuotteen brodeerauksella lisähintaan kirjoittamalla nimikirjaimet tai nimen yllä olevaan kenttään.
Muuta

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.

Kaikki tyynyliinat

Kaikki vuodevaatteet

Personoidut tuotteet

Hoito-ohjeet puuvillatuotteille

Konepesu kylmässä lämpötilassa samanväristen kanssa. Tummat ja vaaleat sävyt suositellaan pestäväksi erillään. Tuotteet voi tarvittaessa rumpukuivata matalassa lämmössä, pesumerkinnän mukaan.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä