BMuir Alexa Dagmar -kashmirneulemallisto saa jatkoa

Tiedote 6.2.2020

Balmuir lanseerasi BMuir Alexa Dagmar -yhteistyömalliston Alexa Dagmarin kanssa elokuussa 2019. Mallisto saa jatkoa 6. helmikuuta 2020 kahdella uudella mallilla, yksi edellisen malliston tuotteista jatkaa osana kokonaisuutta.

BMuir Alexa Dagmar -mallisto on 100 % kashmiria ja se on toteutettu yhdessä Balmuirin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Alexa Dagmarin kanssa. Alexan mallisto sai upean vastaanoton ja se saa jatkoa kevään 2020 kynnyksellä.

"Ensimmäinen vaatemallistoni Balmuirin kanssa oli unelmieni täyttymys ja yksi tähänastisen urani hienoimpia hetkiä. En meinannut uskoa korviani, kun viime syksynä kuulin, että Balmuir haluaa jatkaa yhteistyötä toisen malliston tiimoilta. Olin ujosti ehtinyt unelmoimaan toisesta mallistosta ja samalla miettimään miten malliston tarina jatkuisi. Halusin luoda vaatteita, joita vaatekaappini on aina kaivannut: ylellisiä ja vuosia kestäviä vaatteita, jotka sopivat saumattomasti sekä arkeen että juhlaan ja ovat vielä mitä mukavampia päällä - täydellinen kombo, eikö vain?

-Alexa Dagmar

 

Tuotetiedot

Ensimmäisen malliston Alexa Turtleneck saavutti niin suuren suosion, että sitä käytettiin malliston inspiraationa. Mallisto sisältää yhdisteltäviä neulevaatteita, joten ensimmäisen malliston paidalle suunniteltiin pariksi täydellinen klassinen kashmir-kynähame, joka sopii erinomaisesti yhteen Alexa Turtleneck-puseron kanssa.

BMuir by Alexa Dagmar

BMuir by Alexa Dagmar

 

Klassisessa neulemekossa on Alexa Turtleneckin kaulus, joka tuo ryhtiä kokonaisuuteen. Mekon mukana tulee myös kashmirvyö, jonka avulla voi halutessaan stailata vaatteen aivan uuden näköiseksi.

Malliston inspiraationa toimii pohjoismaisen minimalistinen tyyli, joka on helposti yhdisteltävissä sekä arkeen että juhlaan ja näyttää ajankohtaiselta vuodesta toiseen.

Kaikki mallit saatavilla sävyissä ivory, light sand melange ja black.

 

Saatavuus

Limited edition -mallisto saatavilla 6. helmikuuta 2020 alkaen Balmuir Brand Storeista ja Balmuir-verkkokaupasta.

 

Lisätietoja:

info@balmuir.com, +358 50 361 9860