Värjäämätön kashmir – Uusi mallisto

Balmuir-blogi 17. elokuuta 2021

Balmuirin AW21-mallisto vie sinut vieraaksi erilaisiin paikkoihin, koteihin ja hetkiin, heijastellen sanomaa siitä, että elämästä tulee nauttia.

Tällä kertaa Balmuir kutsuu sinut Balmuir-tiimin jäsenten Ellen, Juulian, Katrin ja Maijan kanssa myöhäiselle piknikille merenrantaan ja tutustumaan uuteen värjäämättömän kashmirin mallistoon.

 

Värjäämätön kashmir

 

Uusi mallisto tutustuttaa sinut huippulaatuisen, värjäämättömän kashmirin erityiseen pehmeyteen. Värjäämätön Kashmir on jätetty luonnolliseen tilaansa, ilman minkäänlaisia värjäysmenetelmiä. Sen sijaan mallisto nostaa esille kashmirvillan kauniit, maanläheiset sävyt. Värjäämättömän kashmirin tuotanto vaatii vähemmän kemikaaleja ja vettä, tehden siitä vastuullisemman valinnan kashmirin ystäville. Balmuirin käyttämä ensiluokkainen kashmirvilla tulee Sisä-Mongoliasta, jonka koskemattomat maisemat ovat kuuluisat maailman parhaasta kashmirlaadusta.

Värjäämätön kashmir

Värjäämätön kashmir

 

Malliston rennot vaatteet tekevät olon mukavaksi tilanteessa kuin tilanteessa.

”Oli luonnollisin mahdollinen valinta tuoda mallisto rannalle, sillä se on usein paikka, jonne tullaan vain olemaan ja nauttimaan luonnosta,” sanoo Maija, joka on työskennellyt Balmuirin markkinointitiimissä lähes alusta asti. Tänään hän on kameran takana.

”Olemisen taitoa,” lisää Elle, markkinointitiimin tuorein tulokas. Muut naiset ovat samaa mieltä. Päivä rannalla alkaa luonnosta nauttien, lueskellen ja meressä uiden.

Värjäämätön kashmir

Värjäämätön kashmir

 

Merivesi on jo viilentynyt.

“Veden lämpötila tuo mieleen aamu-uinnit viime syksynä,” Juulia muistelee. Tyypillisesti hän on kameran takana tuottamassa sisältöä, mutta tällä kertaa hän on kameran edessä yhdessä Katrin, digitaalisen markkinoinnin ammattilaisen, sekä Ellen kanssa.

Katri jatkaa ajatusta: ”Voi, olisi ihanaa kietoutua pehmeään kashmiriin aamu-uinnin jälkeen.” Naiset saavat myös uuden ystävän, kun ohi kulkeva koira pysähtyy rapsutuksille.

Värjäämätön kashmir

Värjäämätön kashmir

 

Auringon alkaessa lipua horisontin taa, naiset pystyttävät maalauspisteen, vuorotellen yrittäen vangita auringonlaskun maalein ja siveltimin.

”Mikään ei ole niin rentouttavaa kuin luoda jotain,” Elle sanoo.

”Tai se, kun katsoo toisen luovan jotain,” vitsailee Juulia kurkistaessaan Ellen olan takaa. Viinipullo avataan ja Katri liittyy muiden seuraan piknikviltille luettuaan hetken kirjaa itsekseen. Maalaaminen unohtuu pian, kun aurinko valtaa taivaan pastellisin vaaleanpunaisen ja oranssin sävyin.

 

Auringon saavuttaessa horisontin on aika ottaa esille kynttilät.

”Sisustus ja yksityiskohdat ovat niin tärkeitä. Kun niihin kiinnittää huomiota, muistaa arvostaa myös muita pieniä asioita elämässä,” Katri pohtii. Kaikki ovat samaa mieltä. Kynttilänvalo lepattaa kauniisti ja kuunsirppi nousee esiin.

”Voisivatpa kaikki työpäivät olla tällaisia,” Juulia huokaa.

”Kyllä, olisi ihanaa olla ammattimainen kashmiriin pukeutuja,” Maija täydentää. Kaikki nauravat.

 

On viimein aika pakata tavarat, mutta jäljellä on yksi kysymys? Mitä naiset ajattelevat mallistosta?

“Värjäämättömissä kashmirtuotteissa on ihanan luonnollinen tuntu. Pehmeät ja rennot vaatteet ovat täydellisiä myöhäisen kesän iltoihin, pidentämään loman tuntua, sanoo Katri, joka lomailee mielellään elokuussa. Juulia on samaa mieltä, mutta lisää, että kashmirvaatteet luovat jo odotusta mukavaan syksyyn.

”Minusta kashmirissa on hienoa ajattomuus, sitä voi käyttää ympäri vuoden. En henkilökohtaisesti malta odottaa lanseerausta ja tulen varmasti ostamaan joitain vaatteita myös itselleni, sanoo Elle. Mukavuutta rakastavana Maija ilmoittaa jo suosikeikseen Lausanne-hupparin ja -housut.

”Mallisto on kuin luotu jollekin kuten minä.” Naiset pakkaavat autonsa iloisen puheensorinan täyttäessä hiljaisen kesäillan. Pian auto katoaakin tien mutkan taa. Mikä kaunis päivä Hangossa.

 

Värjäämätön kashmir

 

Värjäämättömät kashmirtuotteet