Tutustu Malagaan Balmuirin kanssa

Balmuir-blogi 6. kesäkuuta 2019

My Malaga

BMuir-pellavavaatemallisto kuvattiin Malagassa. Mallinamme toimi Malagassa asuva Mira, joka itsekin ihastui raikkaisiin pellavavaatteisiin. Hänen suosikikseen nousi monikäyttöinen Livia-pellavatunika, jonka ilmettä saa muutettua helposti kesäisillä asusteilla.

Mira esittelee meille kotikaupunkinsa suosikkipaikat. Inspiroidu kohteista ja heittäydy espanjalaiseen tunnelmaan:

 

My Malaga

 

 

 

Los Baños del Carmen 

"Rannalla sijaitsevassa ravintolassa on rento, andalusialainen tunnelma. Ravintola täyttyy naurusta, puheensorinasta ja elävästä musiikista. Tämä on täydellinen paikka ihailla auringonlaskua joko ravintolan terassilta tai rannalta käsin."

Calle Bolivia, 26

 

 

 

 

 

 

 

My Malaga

 

 

 

Ravintola El Pimpi

"Suosikkiravintolani Malagan keskustassa. Ravintola tarjoaa perinteisiä ruoka-annoksia ja espanjalaisia viinejä. Rakastan paikan sisustusta ja eloisaa terassia. Ravintola on muuten myös Malagasta kotoisin olevan Antonio Banderasin suosikki!"

Calle Granada, 62

 

 

 

 

 

 

 

 

My Malaga

 

 

 

 

Alcazaba de Malaga -linnoitus

"Historiallinen linnoitus sijaitsee Malagan keskustassa sopivasti El Pimpi -ravintolan vieressä. Jos haluat katsella Malagan kattojen yli ja matkustaa ajassa taaksepäin, on tämä siihen sopiva paikka. Kiertele ja nauti eksoottisesta arkkitehtuurista ja historiallisesta tunnelmasta."

Calle Alcazabilla, 2

 

 

 

 

 

BMuirin pellavavaatteet sopivat täydellisesti lämpimiin päiviin niin Espanjan kuin Suomen auringon alla. Panamahattu, tyylikäs silkkihuivi tai kaunis laukku kruunaavat kokonaisuuden.

 

Tutustu vinkkeihimme BMuir-pellavavaatteisiin sopivista asusteista >>

 

My Malaga