Inspiraatiota jouluiseen sisustukseen

Balmuir-blogi 11. marraskuuta 2019

 

Talvipakkasten aikaan, joulun lähestyessä on aika rentoutua kotona. Tuo joulun tunnelmaa kotiisi tai mökille maustamalla neutraalia sisustusta punaisilla yksityiskohdilla. Punainen sopii loistavasti pehmeiden sävyjen, kuten harmaan, hiekan ja luonnonvalkoisen pariksi.

Balmuir Christmas

Balmuir Christmas

 

Makuuhuoneeseen väriä ja pehmoista tunnelmaa tuovat punaiset baby alpakasta valmistetut Lucca-torkkupeitot ja Venice-tyynynpäälliset, pellavatyynyliinat sekä Aurora kid mohair -peitot. Pehmeät, hengittävät luonnonmateriaalit vuodevaatteissa pitävät lämpimänä ja hellivät ihoa.

 

Tutustu kodintekstiileihin >>

 

Balmuir Christmas

Balmuir Christmas

 

Tuo juhlavaa, jouluista tunnelmaa olohuoneeseen Balmuirin kauniilla pallokynttilöillä ja Verona-kynttilänjaloilla. Pehmeä Lausanne-kashmirponcho harteilla on elegantti ja mukava lisä kotiasuun. Me Balmuirilla toimitamme sinulle myös joululahjat valmiiksi paketoituna, kauniilla satiininauhoilla viimeisteltynä.

 

Tutustu Balmuirin joulukauppaan >>

 

Balmuir Christmas

Balmuir Christmas

 

Jouluinen, juhlava ateria tuntuu vieläkin erityisemmältä kauniiden, punaisten keittiöpellavien kanssa. Joulukattauksen kruunaavat kaunis kynttilänvalo ja elegantit Piemonte-viinilasit. Pellavalautasliinat ja keittiöpyyhkeet ovat myös käytännöllinen, laadukas tuliainen jouluvierailulle.

 

Inspiroidu kattauksesta >>

 

Balmuir Christmas