BMuirin pellavavaatemallisto saa jatkoa

Balmuir-blogi 25. maaliskuuta 2020

 

BMuir pellavamallisto

 

Kesällä 2019 alkunsa saanut, suosittu pellavavaatemallisto saa tänä vuonna jatkoa. Uuden pellavavaatemalliston inspiraatio syntyi Ibizan lämpimistä sävyistä. Monikäyttöiset, klassiset pellavavaatteet ovat oiva lisä kevään ja kesän tyyliisi tuoden mukanaan ripauksen vanhan ajan glamouria. Pellavavaatteet on helppo stailata niin arkeen kuin juhlaan.

100 % pellavasta valmistetut mekot, hameet, puserot, tunikat ja housut ovat keveitä ja mukavia päällä. Helppohoitoista pellavaa ei ole välttämätöntä silittää, vaan sen voi muotoilla kosteana. Naiselliset leikkaukset takaavat ajattoman ja elegantin tyylin moneen eri tilanteeseen. Erityisen stone wash -viimeistelykäsittelyn ansiosta pellavavaate on ohut ja kevyt, joten se laskeutuu kauniisti ja tuntuu pehmeältä iholla.

 

BMuir Lily-pellavakauluspaita

BMuir Lily-pellavakauluspaita

 

Klassiset musta, valkoinen ja beige sekä raikkaat koralli ja vaaleansininen luovat harmonisen värikokonaisuuden, joka sointuu kauniisti yhteen myös muiden Balmuirin kevään uutuuksien kanssa. Mallistosta löytyy jotain jokaiselle. Miten olisi trendikäs, midimittainen hame, leveät culotte-housut tai klassinen paitapusero? Toimistoon sopivat esimerkiksi monikäyttöiset tunikat napeilla tai ilman, tai rennon tyylikkäät, kapeat pellavahousut.

 

BMuir-pellavavaatteet valmistetaan Euroopassa

Balmuirin BMuir-pellavavaatteet valmistetaan Liettuassa. Olemme tehneet yhteistyötä saman valmistajan kanssa jo useita vuosia, sillä samalla tehtaalla valmistetaan myös Balmuirin muut pellavatuotteet.

 

BMuir pellavatehdas

BMuir pellavatehdas

 

Liettualaisessa tehtaassa valmistetaan pellavavaatteet aina langan värjäyksestä ompeluun saakka. Tehtaan toiminta noudattaa Liettuan lakia, joka perustuu EU:n asetuksiin, direktiiveihin ja suosituksiin. Esimerkiksi valmistuksessa käytetyt kemikaalit ovat eurooppalaisen REACH-asetusten mukaisia. Pellavakuidut ja käytetyt kemikaalit ovat GOTS-sertifikaatin mukaisia. Tehdas on myös sitoutunut noudattamaan YK:n Global Compact -periaatteita.

 

BMuir-pellavavaatteet


BMuir pellavamallisto