Uusi BMuir Alexa Dagmar -mallisto lanseerataan 6.2.2020 

Balmuir-blogi 30. tammikuuta 2020

BMuir by Alexa Dagmar

 

Syksyllä 2019 Balmuir julkaisi ensimmäisen yhteistyömallistonsa Alexa Dagmarin kanssa. BMuir Alexa Dagmar -mallisto luotiin yhteistyössä Balmuirin suunnittelijoiden ja suomalaisen bloggaajan ja muotivaikuttaja Alexa Dagmarin kanssa. Suuren suosion saavuttanut kashmirvaatemallisto saa jatkoa 6. helmikuuta 2020. Toinen BMuir Alexa Dagmar -mallisto lanseerataan Balmuirin verkkokaupassa sekä Helsinki ja Oulu Brand Storeissa.

BMuir by Alexa Dagmar

BMuir by Alexa Dagmar

 

Mallisto suunniteltiin Helsingin Punavuoressa yhdessä Alexan ja Balmuirin suunnittelijoiden kanssa.  "Ensimmäinen vaatemallistoni Balmuirin kanssa oli unelmieni täyttymys ja yksi tähänastisen urani hienoimpia hetkiä. En meinannut uskoa korviani, kun viime syksynä kuulin, että Balmuir halusi jatkaa yhteistyötä toisen malliston tiimoilta. Olin ujosti ehtinyt unelmoimaan toisesta mallistosta ja samalla miettimään miten malliston tarina jatkuisi,” Alexa kommentoi. 

Malliston pääinspiraationa on toiminut pohjoismainen minimalistinen tyyli. Vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä arkeen ja juhlaan ja ne näyttävät ajankohtaisilta vuodesta toiseen. Värimaailma on klassisen harmoninen, luonnonvalkoista, vaaleaa beigeä ja mustaa.

 

BMuir by Alexa Dagmar

BMuir by Alexa Dagmar

 

Toisen malliston pohjaksi otettiin ensimmäisen malliston suosikkituote, lyhythihainen Alexa-kashmirneule. Tyylikäs pooloneule sai parikseen elegantin, 100 % kashmirista valmistetun kynähameen. Halkiot hameen molemmilla sivuilla antavat helmalle liikkuvuutta. Mallistoon kuuluu myös trendikäs Alexa-kashmirneulemekko, jossa on poolokaulus. Rennon ja monikäyttöisen mekon ilmettä voi helposti muuttaa kietomalla vyötärölle mekon mukana toimitettavan vyön.

”Halusin luoda vaatteita, joita vaatekaappini on aina kaivannut: ylellisiä ja ajattomia tuotteita, jotka ovat monikäyttöisiä ja mitä mukavimpia päällä – täydellinen kombo, eikö vain?” Alexa kertoo.

BMuir Alexa Dagmar -mallisto on poistunut valikoimasta.

Tutustu muihin BMuir-kashmirvaatteisiin

 

BMuir by Alexa Dagmar