Yhteistyössä Billebeinon kanssa

Balmuir-blogi 30. lokakuuta 2019

BxBB | Balmuir x Billebeino

 

Balmuirin yhteistyömallisto BxBB luotiin yhdessä Billebeinon kanssa. Molempien brändien tunnistettavimmista piirteistä, katumuodin rohkeasta asenteesta ja laadukkaista luonnonmateriaaleista inspiraationsa saaneen malliston lähtökohtana oli luoda tuotteita, joita kuka tahansa, iästä ja sukupuolesta riippumatta, voisi käyttää. Merinovilla-kashmirsekoitteesta valmistetut pipot ja 100 % uudesta villasta valmistetut kaulaliinat sopivat niin miehille kuin naisille. Klassiset, neutraalit värit musta ja tummanharmaa on helppo yhdistää moneen tyyliin. Pipo on lisäksi saatavilla myös Billebeinon punaisena. Asusteet sopivat loistavasti niin kaupungille kuin ulkoiluun. Pyysimme Billebeinon perustaja Ville Leinoa kertomaan meille yrityksestään ja ajatuksistaan yhteistyömallistosta.

 

BxBB | Balmuir x Billebeino

Miten vaatemerkkisi Billebeino sai alkunsa?

Billebeino syntyi Buffalossa pelatessani vielä NHL:ssä. Olin loukkaantuneena ja maalailin paljon. Käytin signeerauksena myöhemmin logoksemme tulevaa merkkiä. Halusimme co-founder Juhani Putkosen kanssa käyttää merkkiä johonkin ja päädyimme tekemään lippiksiä ja pipoja. Kun ne myivät ja kiinnostivat ihmisiä todella paljon, päätimme tehdä muitakin tuotteita. Sillä matkalla olemme edelleen.

Mikä sinua inspiroi Billebeinon parissa?

Eniten inspiroi luova puoli, kasvaminen ja brändin kehittäminen. Inspiroivaa on myös vaatteiden ja uusien erikoisten out of the box -juttujen suunnittelu ja yhteistyöt.

Millainen prosessi oli luoda yhteinen mallisto Balmuirin kanssa?

Balmuir ja Billebeino ovat molemmat tehneet asioita rohkeasti omalla tavallaan. Yritysten kasvutarinoissa on myös paljon samankaltaisuuksia. Yhteistyöprosessi oli selkeä, meillä oli yhtenevät mielipiteet siitä, mitä malliston tulisi olla. Totta kai aikaa yhteistyömalliston ensimmäisistä suunnitelmista lanseeraukseen menee reilusti yli puoli vuotta, mutta prosessi oli suhteellisen helppo ja luontainen viedä maaliin.

Millaiselle asiakkaalle mallisto on suunnattu?

Mallisto on suunniteltu sekä miehille ja naisille, nuorille sekä vähän vanhemmille tyyliniekoille. Olen erittäin tyytyväinen malliston tuotteisiin. Lopputuloksessa näkyvät kivasti molemmat brändit. Tuotteet ovat simppeleitä ja tyylikkäitä, ja uskon, että ne tulevat olemaan suosittuja.