Adeliinan vinkit minilomalle Helsinkiin

Balmuir-blogi 15. syyskuuta 2020

Tänä syksynä kannattaa panostaa kotimaan matkailuun. Omasta kotikaupungistaankin voi löytää uutta koettavaa, kun pitää mielensä avoinna. Varaa hotellihuone ja lähde kävelylle uudelle alueelle. Balmuirin AW20/21-malliston malli, näyttelijä Adeliina Arajuuri jakoi omat vinkkinsä minilomaan kotikaupungissaan Helsingissä.

 

Balmuir Marbel

 

Mitä tekisit, jos olisit lomalla omassa kotikaupungissasi Helsingissä?

Tämä onkin kiva ajatusleikki. Aloittaisin päivän varmasti Kulttuurisaunan löylyissä, välillä meressä dippaillen. Siellä on ihana harmonia. Sopivasti Kalliossa ollessani jatkaisinkin Way Bakery & Wine Barin aamiaiselle, jossa on kotoisa tunnelma ja kaupungin parasta leipää!

Aamiaisen jälkeen suuntaisin pitkälle kävelylle Kulosaareen, jossa on loputtomasti ihailtavaa. Idyllisiä pikkukatuja, upeita taloja ja rönsyileviä puutarhoja. Mikäli sää sallisi, jatkaisin matkaa Mustikkamaan kallioille katselemaan merta. Toivottavasti mukana olisi joku ystävä, jonka kanssa jakaa tämä kaikki. Kirjakin on tosin hyvä kumppani lomalla.

BMuir Benita

Päivän kruunaisi illallinen El Rey -ravintolassa, jossa on mielestäni kaupungin paras meksikolainen ruoka ja mukavan autenttinen fiilis.

Mikäli loma jatkuisi useamman päivän, kävisin ehdottomasti myös Suomenlinnassa, kiertelisin second hand -kauppoja, vaeltelisin Akateemisessa kirjakaupassa ja museoissa sekä söisin tietysti munkkeja Kauppatorin torikahviloissa.

 

Mitkä ovat suosikkituotteitasi Balmuirin valikoimasta?

Tämä onkin helppo, se on ehdottomasti Helsinki-huivi. Ensimmäisen sain jo yli kymmenen vuotta sitten, ja se onkin ollut kylmien talvien sekä pitkien lentomatkojen pelastus. Rakastan sitä suurinta mallia, joka toimii myös tarpeen tullen torkkupeittona reissuilla. Toinen lempituotteeni on varmasti Balmuirin täydellisen pehmeät pellavavuodevaatteet.

 

Mitkä ovat suosikkejasi syksyn uutuuksistamme?

Syksyn takkimallisto on mielestäni upea. Hyvä villakangastakki tekee pitkästä talvesta huomattavasti mieluisamman. Konjakin värinen Brina-villakangastakki on henkilökohtainen lemppari. Rakastuin siihen jo kuvauksissa, malli on tarpeeksi pitkä tällaiselle hujopillekin.

 

Malliston lempihuivini on Faith, värissä copper. Olen vasta lähivuosina oppinut käyttämään silkkihuiveja, ne taipuvat niin moneen ja piristää omaa pelkistettyä tyyliä!

Lempineuleeni on Adalia. Rakastan muhkeita neuleita, jotka soveltuvat helposti monen asun kanssa syyspäiviin.

 

Tutustu uutuuksiin