Balmuirille on myönnetty Design from Finland -merkki

Tiedote 24.2.2020

 

Balmuir Design from Finland

 

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Käyttäjälähtöisyys on myös ensisijainen vaatimus merkin saamiseksi.

"Balmuir on hyvä esimerkki siitä, miten investointi muotoiluun on tuonut sille liiketoiminnallisia hyötyjä ja kilpailuetua. Olemme iloisia siitä, että merkinhaltijoiden määrä kasvaa ja yhä useammilta toimialoilta löytyy yrityksiä, jotka ovat hyödyntäneet muotoilua liiketoimintansa tukena", kertoo markkinointipäällikkö Johanna Lahti Suomalaisen Työn Liitosta.

"Me Balmuirilla halusimme hakea Design from Finland -merkkiä viestiäksemme asiakkaillemme suomalaisesta muotoilustamme. Balmuir on suomalaisessa perheomistuksessa oleva yhtiö ja olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme suunnitellaan Helsingissä Punavuoressa, Design District -alueen sydämessä", kertoo Balmuir Oy:n toimitusjohtaja Tiina Luhtanen.

 

Lisätietoja:

pr@balmuir.com