Mervi Kallio

Mervi Kallio

Julkisessa työssä ja F1-maailman kansainvälisessä ympäristössä vaaditaan laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita ja asusteita. Tutustu urheilutoimittaja Mervi Kallion Balmuir-suosikkeihin. 

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Mukana maailmalla – Yhteistyössä Balmuir ja Mervi Kallio

Mervi Kallio

Balmuir aloittaa yhteistyön urheilutoimittaja Mervi Kallion kanssa. Muun muassa F1-studiosta tuttu nainen panostaa laatuun niin pukeutumisessa kuin kodinsisustuksessa. Balmuiriin hän tutustui jo vuosia sitten, joten yhteistyö on luontevaa.

– On todella hienoa päästä tekemään yhteistyötä kotimaisen, vastuullisen ja laadukkaan brändin kanssa. Teen yhteistyötä ainoastaan sellaisten yritysten ja ihmisten kanssa, jotka aidosti koen omakseni ja jotka jakavat saman arvomaailman, Mervi kertoo.

Mervi itse puolestaan kuvastaa loistavasti Balmuirin arvoja vahvana ja energisenä naisena, joka arvostaa laatua ja kestävyyttä. Yhteistyön aikana Balmuir muun muassa asustaa Merviä F1-studiossa. Mervi toimii myös Balmuirin Eyewear -malliston kasvona.

Mervi Kallio

Omaa tyyliään Mervi kuvailee melko klassiseksi. – Suosin kaikessa pukeutumisessani selkeitä ja yksinkertaisia vaatteita, mutta pidän siitä, että vaikka vaate olisi yksinkertainen, siinä on jokin pieni juju tai tarkkaan mietitty yksityiskohta. Ruudussa suosin värikkäitä, vaikkakin yleensä yksivärisiä vaatteita. Vapaa-ajalla käytän paljon mustaa, valkoista ja maanläheisiä värejä.

F1-sarjassa kisapäivä on aina viikon pääpäivä, johon valmistaudutaan jo aiemmin viikolla yhdessä muun tiimin kanssa. Esimerkiksi ennakkohaastattelut varataan hyvissä ajoin eri tiimien lehdistövastaavilta. Mervin rutiineihin kisapäivänä kuuluu myös aamutreeni, jonka jälkeen valmistaudutaan suoraan ennakkolähetykseen ja kisan jälkeisiin haastatteluihin sekä spekulaatioihin asiantuntijoiden kanssa.

Kansainvälisessä ympäristössä F1-varikolla näkee monenlaisia tyylejä, useimmat ovat kuitenkin huoliteltuja. Vaikka varsinaisia tiukkoja sääntöjä pukeutumiselle ei kenkiä lukuun ottamatta ole, omat vaatimuksensa asettavat esimerkiksi TV-kamerat, paikallinen kulttuuri ja erilaiset sääolosuhteet.

– Varsinkin TV-toimittajina työskentelevät naiset panostavat pukeutumiseen ja olen huomannut, että varsinkin naiskatsojat kiinnittävät vaatetukseemme huomiota. Laadukkaat materiaalit kestävät kulutusta ja käyttöä ja varsinkin reissuhommissa se on tärkeää. Nukkavieruna ei voi maailmalla kulkea, Mervi toteaa.

Mervi Kallio

Myös suomalaisuus on Merville tärkeä arvo. Hän suosii kotimaisia brändejä aina kun mahdollista. Suomalaisia brändejä myös arvostetaan maailmalla, suomalaisuus nähdään vastuullisuuden ja laadun synonyyminä. Balmuir vastaa näihin odotuksiin Mervin mukaan erinomaisesti.

– Ihailen myös sitä, miten Balmuirin liikkeessä jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Kasvomaskitkin oli korona-aikana upeasti pakattu laadukkaaseen Balmuir-kuoreen. F1-maailmassa olen oppinut, että mestarit kiinnittävät huomiota pienimpäänkin yksityiskohtaan, hän kehuu.

Tutustu Mervi Kallion suosikkeihin Balmuir- ja BMuir-mallistoista alla.