Vesa Silver

ASU NOSTATTAA FIILISTÄ – STYLISTI VESA SILVER

Vesa Silver / Kuvaaja: Jenni Rotonen

Vesa Silver on jo useiden vuosien ajan työskennellyt muoti- ja media-alalla. Silver tekee stailauksia niin artisteille kuvauksiin, musiikkivideoille ja kiertueille kuin erilaisiin tv-ohjelmiin, kuten The Voice of Finland, Big Brother ja Selviytyjät. Silver tekee asiakkailleen myös henkilökohtaisia stailauksia ja toimii heille personal shopperina.

Muoti on ollut lähellä Silverin sydäntä jo nuoresta saakka.

– Olen piirtänyt yläasteella hääpukuja Ridge Forresterin inspiroimana, ommellut esiintymisasuja omiin tanssiesityksiin ja unelmoinut vaatesuunnittelijan ammatista, hän kertoo.

Vesa Silver / Kuvaaja: Jenni Rotonen

Trendien ennakointia ja hyvää oloa

Aiemmin myös tuottajana tapahtuma- ja ohjelmatuotannoissa työskennellyt Silver teki ensimmäisen näkyvämmän stailauksensa muutama vuosi sitten Anna Abreulle tämän toimiessa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarina. Suuri käännekohta tapahtui mediatuottajaksi opiskellessa, kun Silver kiinnostui luennoitsijan inspiroimana trendien ennakoinnista.

Yhteistyössä Balmuirin kanssa Silver haluaa tuoda hymyn asiakkaidensa huulille. Työssään hän nauttii erityisesti siitä, miten näkee asiakkaansa hyvän olon ja onnellisuuden.

– Asu parhaimmillaan nostattaa fiilistä ja saa ihmisen tuntemaan olonsa viehättävän itsevarmaksi.

 

Vesa Silver / Kuvaaja: Jenni Rotonen

Yhteistyöllä eteenpäin

Yhteistyön myötä asiakkaat saavat mahdollisuuden tutustua kotimaiseen muotiin sekä Balmuirin ja BMuir-vaatemalliston tuotteisiin entistä monipuolisemmin ja myös stylistin työ tulee paremmin esille. Balmuirin tuotteet ovat hänelle jo vuosien ajalta tuttuja työn kautta ja vapaa-ajalla. Omassa tyylissään Silver suosii esimerkiksi pienempiä huiveja, jotka voi solmia kaulaan bandanan tavoin.

Voit varata personal shopping -palveluun ajan lähettämällä sähköpostia suoraan Vesa Silverille osoitteeseen silver @ vesasilver.com.

 

Kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia