Patisse A Lody

Rohkea tyyli perintönä äidiltä - Stylisti Patisse A Lody

Patisse A Lody

Stylisti Patisse A Lody tunnetaan rohkeasta tyylistään. A Lody stailaa artisteja niin kuvauksiin, musiikkivideoille, tv-esiintymisiin ja kiertueille. A Lody tekee myös stailauksia mainoksiin ja muotilehtiin sekä työskentelee muoti- ja some-konsulttina.

–     Pariisissa muotisuunnittelijaksi opiskellessani tulin kouluni ohessa tehneeksi myös stailauskeikkoja, mikä tuntui välittömästi omalta jutultani. Suomeen muuton jälkeen mietin, kuinka voisin tehdä uraa muodin saralla, kun minut sattumalta pestattiin stailaamaan erästä naisartistia. Sillä tiellä olen edelleen, A Lody kertoo.

Patisse A Lody

LAPSUUDEN INTO KASVOI AMMATIKSI

A Lodyn kongolainen äiti on aina pukeutunut värikkäästi, ja kiinnostus muotia ja näyttävää tyyliä kohtaan periytyi tyttärelle jo pienenä. Mallin työt tulivat tutuksi jo nuorena, ja iän myötä innostus alaa kohtaa vain kasvoi. Stylistin työssä A Lody nauttii ihmisten kohtaamisesta ja siitä, että saa olla itse oma pomonsa.

– Onnistumisen tunteita koen silloin, kun saan asiakkaani olemaan uskalias ja katsoja huomaa, että tyylin saralla on otettu riskejä, hän toteaa.

 

Patisse A Lody

KLASSIKON MAUSTEEKSI RÄVÄKKYYTTÄ

Balmuiriin A Lody tutustui ollessaan työharjoittelussa muodin alan pr-toimistossa. Kiinnostuksen herätti välittömästi se, että suomalainen merkki oli niin kansainvälisen oloinen. A Lody odottaakin yhteistyöltä erityisesti sitä, että saa tuoda Balmuiria esille entistä laajemmille yleisöille.

– Minulle Balmuir edustaa klassista lifestyleä, jota voin omassa työssäni hieman rikkoa tai maustaa omalla räväkkyydelläni.