Meri Milash

KEKSELIÄSTÄ TYYLIÄ – STYLISTI MERI MILASH

Stylisti ja vaikuttaja Meri Milash tekee yhteistyötä pääasiassa lifestyle- sekä muotibrändien parissa.

– Olen ollut etuoikeutettu päästessäni stailaamaan suuria persoonia sekä työskentelemään huippubrändien parissa jo suhteellisen pitkään, hän kertoo.

Tie nykyiseen asemaan alkoi hyvin luonnollisesti ja orgaanisesti. Joku pyysi Milashin apua jossain, ja kivi lähti vierimään. Milash uskookin, että oma tekeminen on aina osa suurempaa kokonaisuutta.

 

ENERGIAA IHMISISTÄ

Intohimo muotia kohtaan syntyi Milashille rakkaudesta esteettisiin, kauniisiin asioihin. Muoti on hänelle myös keino itseilmaisuun ja tunteiden purkamiseen.

Työssään Milash nauttii myös uusien ihmisten tapaamisesta ja siitä, että saa olla osa ryhmää, jolla on tinkimätön asenne.

– Rakastan ihmisiä ja saan muista ihmisistä energiaa, hän kiteyttää.

Meri Milash Balmuir yhteistyöMeri Milash Balmuir yhteistyö
Kuvaaja: Nana Simelius
Meri Milash Balmuir lifestyle creator yhteistyöMeri Milash Balmuir lifestyle creator yhteistyö
Kuvaaja: Nanna Simelius

INNOVATIIVISIA HETKIÄ BALMUIRIN KANSSA

Balmuiriin Meri Milash tutustui aikoinaan töiden kautta. Erityisesti laadukkaat luonnonmateriaalit tekivät vaikutuksen. Milash käyttää Balmuirin tuotteita myös yllättävillä tavoilla. Esimerkiksi Marbel-silkkipyjamaa hän käyttää myös arkiasuissaan. Tätä hän haluaa tuoda esille myös yhteystyön kautta.

– Odotan paljon innovatiivisia hetkiä Balmuirin tiimin kanssa, sekä sitä, että pääsen esittelemään Balmuirin upeita tuotteita asiakkailleni, hän kertoo.

 

Muut lifestyle-kumppanit >

Meri Milashin Instagram >