Maryam Razavi

LUOVUUTTA LAPSUUDESTA LÄHTIEN – STYLISTI MARYAM RAZAVI

Stylisti ja muotivaikuttaja Maryam Razavilla on pitkä kokemus muodin ammattilaisena. 18-vuotiaana mallin työt aloittanut Razavi teki kansainvälistä uraa 15 vuoden ajan.

–Intohimoni muotia kohtaan syntyi aivan pienenä. Sain jo pienenä vanhemmiltani vapaat kädet yhdistellä päiväkoti-outfittejani ja mummuni opetti minut ompelemaan vaatteita, Razavi kertoo.

Mallintyöt avasivat ovet muotimaailmaan konkreettisesti, ja hän päättikin työskennellä muodin parissa niin pitkään, kuin mahdollista. 

 

VUOROVAIKUTUSTA JA VISIOITA

Luovuus on ollut osa Razavin persoonaa jo lapsesta saakka. Mielikuvitusrikas nainen on aina nauttinut käsillä tekemisestä, omat projektit vaatteiden parissa toivat iloa jo lapsena. Palattuaan Suomeen hän aloitti työt stylistinä.

Luovuus on Razavin mielestä yksi parhaita puolia stylistin työssä. Iloa työhön tuovat myös omien visioiden toteutus sekä vuorovaikutus asiakkaiden kanssa. Luovaa keskustelua hän odottaa myös yhteistyöltä Balmuirin kanssa.

TOTEUTUNUT UNELMA

Maryam Razavi tutustui Balmuiriin jo lähes kymmenen vuotta sitten. Hiotut yksityiskohdat, brändin luoma tunnelma ja tuotteet tekivät heti vaikutuksen.

–Hämmästykseni olikin suuri, kun sain tietää Balmuirin olevan täysin kotimainen brändi. Yhteistyö on toteutunut unelma! hän toteaa.

Balmuirin yhteistyön kautta Razavi haluaa tarjota asiakkailleen aitiopaikan Balmuirin maailmaan. Hän odottaa erilaisten projektien lisäksi erityisesti kohtaamisia niin kasvotusten kuin sosiaalisessa mediassa.  

 

MUUT LIFESTYLE CREATOR -KUMPPANIT >

MARYAM RAZAVIN INSTAGRAM >