Niina Ahonen

LUOVUUTTA JOKAISEEN PÄIVÄÄN – SISUSTUSSUUNNITTELIJA NIINA AHONEN

Niina Ahonen

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen on pyörittänyt omaa yritystään, Stailia Design Oy:tä jo viidentoista vuoden ajan. Yksi Suomen ensimmäisistä myyntikohteiden stailausta tarjonneista yrityksistä tarjoaa nykyään myös sisustussuunnittelupalveluita niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaille sekä erilaisia koulutuksia niin alan ammattilaisille kuin sisustamisesta kiinnostuneille harrastajille.

– Yrityksen toiminta lähti laajenemaan todella luontevasti, kun yhdestä työkeikasta poiki aina lisää, MTV3-kanavan Kotoisa-ohjelmastakin tuttu Ahonen kertoo.

Niina Ahonen

LUOVAA SISUSTUSTA LAPSESTA SAAKKA

Sisustaminen on ollut Ahosen intohimo nuoresta saakka. Siinä missä sisarukset ostivat taskurahoillaan Dingon levyjä, Ahonen osti pussilakanoita. Ensimmäiset pohjapiirroksensa hän teki omaksi ilokseen jo peruskoulussa. Vaikka elämä kuljetti ensin toiseen ammattiin, ollessaan pienten lastensa kanssa kotona, Ahonen päätti vaihtaa alaa ja hypätä rohkeasti luovuutensa vietäväksi.

– On ihanaa pystyä näkemään oman käden ja silmän yhteistyön tulokset ja päästä käyttämään luovuutta päivittäin, hän toteaa.

 

Niina Ahonen

KAKSI VAHVAA YHDISTÄVÄT VOIMANSA

Parasta Ahosen mielestä on onnistuminen ja asiakkaiden iloiset reaktiot, kun sisustusprojekti on valmis ja lopputulos miellyttää. Balmuirin tuotteet ovat Ahoselle tuttuja jo useiden vuosien ajalta, ja hän onkin usein käyttänyt asiakastöissään erityisesti Balmuirin kodintekstiilejä. Balmuirin ja Ahosen yhteistyön myötä luvassa on myös erilaisia asiakastapahtumia ja muita projekteja.

– Odotan innolla, että pääsemme yhdistämään kaksi vahvaa kotimaista, Ahonen iloitsee.

Niina Ahosen palveluita voi varata Stailia Design Oy:n verkkosivuilta.