Balmuir lanseeraa BMuir-silkkivaatemalliston

Tiedote 24.10.2019

Balmuirin BMuir-vaatemallisto laajenee ajattoman tyylikkäällä sillkkipaitamallistolla 24. lokakuuta 2019.

BMuir-silkkivaatteet täydentävät syksyllä 2018 lanseeratun BMuir-vaatemalliston pitkään toivotulla materiaalilla ja tuoteperheellä. BMuir-vaatemallisto on suunniteltu laatutietoisille kuluttajille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

BMuir-silkkivaatemallisto on valmistettu vahvasta ja hienostuneesta silkkikankaasta, johon on lisätty hieman elastaania tuomaan istuvuutta ja käyttömukavuutta. Kauniisti laskeutuva silkki on näyttävä luonnonmateriaali, joka on kevyt päällä ja vahva käytössä. Miellyttävä materiaali lämmittää talvella ja tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten. Silkkivaatteiden himmeästi hohtava pinta toistaa tuotteiden värit näyttävästi.

Ajattomat silkkipaidat ovat helposti yhdisteltävissä eri asukokonaisuuksien ja muiden BMuir-malliston tuotteiden sekä Balmuir-asusteiden kanssa.

BMuir-silkkimallisto koostuu kolmesta erilaisesta silkkipaidasta. Klassinen silkkikauluspaita Malene, pitkähihainen silkkipaita Marcia, sekä silkkitoppi Maya. Silkkipaidat lanseerataan neljässä eri sävyssä, Black, Ivory, Khaki ja Light taupe. Keväällä 2020 uusi Crystal pink -väri korvaa malliston syksyisen Khakin sävyn.

 

Silkkivaatteet

Kaikki naisten vaatteet

Lisätietoja:

info@balmuir.com, +358 50 361 9860