Pääsiäiskattaus

Pääsiäiskattaus

Luo pääsiäisen kaunein kattaus sitruunan keltaisen sävyisillä yksityiskohdilla. Kokoa pääsiäiskattaus yhdistämällä 100 % pellavasta valmistetut keltaiset Sisilia-lautasliinat ja herkulliset Velvet-pallokynttilät kauniiden astioiden kanssa. Asettele pöydälle koristeeksi upeat Mifuko-malliston kynttilälyhdyt, jotka toimivat myös näyttävinä maljakoina kevätkukille. 

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Luo raikas kattaus pääsiäisenä

Pääsiäinen on kevään juhla, josta nautitaan yhdessä pöydän ääressä. Kokoa kaunis kattaus pääsiäisen kunniaksi Balmuirin ihastuttavilla kodin tuotteilla. 

100 % pellavalautasliina tuo kattaukseen pehmeyttä ja väriä

Kata pöytä laadukkailla keittiöpellavilla. Eleganteilla, 100 % pellavasta valmistetuilla keittiöpyyhkeillä ja lautasliinoilla lisäät kattaukseen väriä ja pehmeyttä. Laadukas pellava kestää kulutusta ja säilyttää pehmeytensä käytössä, joten se on sopiva materiaali keittiöön. Pellavaservetti on kaunis sellaisenaan, eikä sitä tarvitse silittää. Kankainen lautasliina on myös ekologinen ja pitkäikäinen vaihtoehto kertakäyttöisille paperiserveteille.

Koristele pöytä näyttävillä pallokynttilöillä

Raikkaan keltainen pallokynttilä viimeistelee kattauksen. Balmuirin Velvet festivo -pallokynttilä sopii täydellisesti esimerkiksi Iittalan Festivo -kynttilänjalkaan. Kaunis pallokynttilä toimii katseen vagitsijana. Lisää keltaisten pallokynttilöiden joukkoon tummansinisiä kynttilöitä luodaksesi kontrastia.