Cap Ferrat -tyynyliina

Alkaen 35,00 €
Varastossa

Cap Ferrat -tyynyliina ihastuttaa pelkistetyllä tyylillä ja materiaalin eläväisellä pinnalla. Tyynynliinojen sivuilla on 4 cm leveät koristesiivekkeet, jotka tuovat raikkaan minimalistisen yksityiskohdan tyynyliinalle. Tyynyliina on valmistettu korkealaatuisesta, miellyttävän kevyestä pellava-puuvillasekoitteesta.

Balmuir Cap Ferrat -tyynyliina ihastuttaa pelkistetyllä tyylillä ja materiaalin eläväisellä pinnalla. Tyynynliinojen sivuilla on 4 cm leveät koristesiivekkeet, jotka tuovat raikkaan minimalistisen yksityiskohdan tyynyliinalle. Tyynyliina on valmistettu miellyttävän kevyestä pellava-puuvillasekoitteesta, joka sisältää 50 % pellavaa ja 50 % puuvillaa. Materiaali on tuotettu European Flax® -standardin mukaisesti. European Flax® -sertifikaatti valvoo koko valmistusprosessia pellavan siementen viljelystä valmiiseen pussilakanaan asti.

Lisätietoja
SKUCap-Ferrat-pillow-case-several-sizes-dark-navy
VäriDark navy
Hoito-ohjeKonepesu 40°C. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
ValmistusmaaPortugali
Materiaali50 % pellava, 50 % puuvilla
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
Muuta

Cap Ferrat -vuodevaatteissa käytetty materiaali on tuotettu European Flax® -standardin mukaisesti. European Flax® -sertifikaatti valvoo koko valmistusprosessia pellavan siementen viljelystä valmiiseen pussilakanaan asti. Lisäksi sertifikaatti edellyttää, että pellavakuitu viljellään valvotusti Ranskassa, Belgiassa tai Hollannissa, ja että viljelyssä otetaan huomioon tuotannon ympäristövaikutukset. European Flax® –standardi valvoo myös työntekijöiden työoloja sekä oikeuksia.

Kaikki tyynyliinat

Kaikki vuodevaatteet

Hoito-ohjeet pellavatuotteille

Pellava on ekologinen, pitkäikäinen ja vahva luonnonkuitu, joka entisestään pehmenee käytössä. Pellava sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön, sillä se viilentää helteillä ja tuntuu miellyttävän lämpimältä kylmemmällä säällä.

Pellavatuotteet voidaan pestä väljästi 40 asteen pesuohjelmassa. Pellavatuotteet eivät välttämättä vaadi silitystä, sillä sen voi suoristaa kosteana.

Päivittäinen huolto:

 • Käännä tuote nurinpäin ennen pesua.

 • Pese pellavatuotteet 40 °C lämpöisessä vedessä. Valkoisia pellavavaatteita voi pestä myös 60 °C. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään

 • Pellava pysyy sileämpänä, kun kone on puolillaan. Reilu vesimäärä ja hellävarainen linkous vähentävät rypistymistä.

 • Huomioithan, että pellavasta saattaa irrota nukkaa ensimmäisten pesukertojen yhteydessa, joten suosittelemme pesupussin käyttöä. Myös pesukoneen nukkasihti on hyvä tarkistaa.

Kuivaus:

 • Muotoile tuote kosteana. 

 • Tasokuivata tuote välttäen kuumuutta tai suoraa auringonvaloa.

 • Pellavatuotteet eivät välttämättä vaadi silitystä, sillä voit muotoilla ja suoristaa vaatteen kosteana. 

 • Tarvittaessa pellavatuote kestää kuumiakin silityslämpötiloja. Helpoiten silitys sujuu, kun tuote on kostea. Silitä tuote nurjalta puolelta. 

  Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

 • Tuotetta on saatavilla
 • Tuote on vähissä
 • Tuote on loppunut
 • Ei valikoimassa
 • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä