BMuirin elegantti silkkimallisto

Balmuir-blogi 24. lokakuuta 2019

 BMuir Maya Light Taupe

BMuirin uusi silkkimallisto koostuu eleganteista paidoista ja topista, jotka on helppo yhdistää moneen tyyliin ja tilanteeseen. Silkki on näyttävä ja kauniisti laskeutuva materiaali, jolla saa uutta ilmettä asukokonaisuuteen. Se on myös miellyttävä käyttää, sillä kesällä se tuntuu ihoa vasten viileältä, talvella lämpimältä. Käyttömukavuuden ja paremman istuvuuden vuoksi puseroihin on lisätty myös hieman elastaania.

BMuir Malene Black

BMuir Malene Light Taupe

 

Mallistoon kuuluvat klassisen kaunis Malene-silkkikauluspaita, juhlava Marcia-silkkipaita korkeilla kalvosimilla ja elegantin yksinkertainen Maya-silkkitoppi. Kauniit, ajattomat värit musta, ivory, khaki ja light taupe sekä mukava istuvuus tekevät puseroista todellisia vaatekaapin kulmakiviä, jotka sopivat niin toimistolle kuin juhlaan.

 

Viisi vinkkiä - Päivitä tyylisi toimistolta juhliin

Pikkujoulukausi on jo aivan nurkan takana. Juhlaan haluaisi usein valmistautua huolella ja ajan kanssa, mutta joskus arjen kiire vie voiton. Mikäli juhlien alku osuu juuri työpäivän päätteeksi, kokosimme viisi vinkkiä, joilla saat työasun päivitettyä juhlaan hetkessä.

BMuir Maya Black

 

1. Suunnittele asusi etukäteen. BMuirin silkkimalliston paidat ja toppi sopivat mainiosti bleiserin tai neuletakin ja kauniiden housujen tai hameen kanssa toimistoon. Juhliin lähtiessäsi voit jättää bleiserin pois ja vaihtaa jalkaan korkeat korot.

2. Siisti työpäivän päätteeksi meikkisi ja lisää huulillesi näyttävää huulipunaa. Jos korostat mieluummin silmiäsi, voit levittää liikkuvalle luomelle tummempaa, voidemaista luomiväriä.

3. Hiukset kannattaa pestä edellisenä iltana ja nostaa päiväksi nutturalle. Nutturan avatessasi saat ilmavat kiharat. Harjaa kiharat kevyesti läpi ja suihkuta hieman lakkaa yleisilmeen siistimiseksi. Voit myös lisätä hiuksiin trendikkään pannan, soljen tai vaikkapa silkkihuivin.

4. Isomman työlaukun sijaan kannattaa juhliin ottaa mukaan pienempi laukku, jossa kannat pienet, välttämättömät tavarat kätevästi. Esimerkiksi Balmuirin Edith- ja Emelie-laukut sopivat tähän tarkoitukseen hyvin, sillä ne mahtuvat isomman laukun sisään helposti.

5. Kauneimmat asusteet ovat hymy ja iloinen juhlamieli! Kippis!

 

Tutustu BMuir-silkkimallistoon >

Kaikki BMuir-vaatteet >

 

 BMuir Marcia Black